Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Γιάννινα - Ολυμπιακός 2-2 , Αυτοκτονία!!

Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Την πρώτη φορά με τον Ηρακλή, μπορούμε να πούμε ότι έφταιγε ο ανεκδιήγητος επόπτης και διαιτητής που του ακύρωσε κανονικό γκολ. Αλλά σήμερα?
Σήμερα μιλάμε ότι έγιναν εγκλήματα. Παρόλα τα προβλήματα τραυματισμών, ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγείται μέχρι το 83' με 2-0 και να έχει χάσει άλλες 2 τεράστιες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Και μέσα σε 6 λεπτά κατάφερε να αυτοκτονήσει στην κυριολεξία. Δέχθηκε 2 γκολ στο 84' και στο 90' (Αν είναι δυνατόν), και κατάφερε να πετάξει άλλους 2 υπερπολύτιμους βαθμούς.
Αλλά όταν παίζεις με αριστερό χαφ τον Ντομί!!!!, τότε τι να περιμένεις.
Επιτέλους ρε ηλίθιοι της διοίκησης, πάρτε παίκτες τον Γενάρη. Δεν θα μας βγάλετε εσείς τα συκώτια φέτος. Δεν θα αρρωστήσουμε εμείς με τις δικές σας ανεπάρκειες. 
Τα ξαναείπαμε, κ. Κόκαλη αν δεν γουστάρεις άλλο ή αν δεν μπορείς πάρε τον πούλο και δρόμο. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ. 
Αν δεν πάρεις παίκτες επιτέλους, τότε θα είσαι ανεπιθύμητος. Δεν θα καταστρέψεις εσύ την ομάδα επειδή έχεις καβούρια στις τσέπες. 
Ευθύνες τεράστιες υπάρχουν όμως και στους παίκτες. Δεν γίνεται κύριοι μέσα σε 2 αγωνιστικές συνεχόμενες να δέχεστε 2 γκολ μετά το 90 λεπτό. Επιτέλους πρέπει να σοβαρευτείτε και να επιδείξετε επιτέλους λίγο τσαμπουκά.
Αρκετά ανεχτήκαμε και τις δικές σας  μαλακίες. Όλο τσαλιμάκια , δηλώσεις και παπαριές.
Όποιος δεν μπορεί να το πει και να φύγει τον Γενάρη. Όποιος παίζει στον Θρύλο πρέπει να έχει την καρδιά του πρωταθλητή. Το καταλάβατε? Και εσύ ρε Ντουντού θα παίξεις κανένα κωλομάτς φέτος? Η θα συνεχίσεις να κάνεις δηλώσεις σε όλα τα site της Βραζιλίας?  Αρκετά πια.
Κ. Ζίκο και εσύ πρέπει μάλλον να σφίξεις λίγο περισσότερο τα λουριά στους παίκτες. Μάλλον τους έχεις αφήσει πάρα πού λάσκα.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Τώρα την Κυριακή όπως τα καταφέρατε τρέχτε να κερδίσετε τους ανύπαρκτους που θα έρθουν με αέρα 4 βαθμών. Και θα παίξουν για την ισοπαλία κυρίως. Οπότε εσείς θα πρέπει να κάνετε παιχνίδι και να δημιουργήσετε.
ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. 
ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ.  
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. 
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ....

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κώτσιος, Κανακούδης (82' Μπουχάν), Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Μπαλάφας, Μαϊστόροβιτς (67' Κοντογουλίδης), Τζανής, Ντιμπαλά (77' Μπακαγιόκο), Σκαρντουέλι.

Oλυμπιακός (Αρτούρ Αντούνις Κοΐμπρα "Ζίκο"): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Στολτίδης (74' Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ (82' Ντομί), Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντουντού, Μήτρογλου, Μαρέσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: