Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Δηλώσεις παικτών και Ζίκο

Ζίκο: "Το καλό είναι ότι η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Είναι σημαντικό να πρέπει να δώσεις εσύ την λύση. Δεν μπήκαμε για την λευκή ισοπαλία στο γήπεδο, είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Είχα πει ότι θέλω ισοπαλία με Ακλμαάρ και νίκη με Παναθηναϊκό. Είμαστε σε καλό δρόμο να το πετύχουμε. Για τους παίκτες που περιμένουμε να επιστρέψουν, δύσκολα θα έχουμε στην διάθεσή μας τους Γκαλέτι και Τοροσίδη".
Zαϊρί: "Παίξαμε αρκετά καλά σήμερα κόντρα στην Άλκμααρ, ο Ολυμπιακός έκανε ένα καλό παιχνίδι, είναι κρίμα δυστυχώς γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και να πάρουμε την πρόκριση νωρίτερα. Εγώ είχα μια πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρω αλλά δεν τα κατάφερα. Βέβαια και οι αντίπαλοι μας έκαναν και αυτοί ευκαιρίες. Όλοι παίκτες αισθανόμασταν καλά σήμερα και φυσικά μας βοηθάει ψυχολογικά για το ερχόμενο σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη». Στο τελευταίο παιχνίδι με την Άρσεναλ πρέπει να αμυνθούμε καλά, αν παίξουμε καλό ποδόσφαιρο μπορούμε να δημιουργούμε προβλήματα σε κάθε αντίπαλο μας."
Γκαλίτσιος: " Νομίζω ότι η ισοπαλία είναι άδικο αποτέλεσμα.Παίξαμε έξυπνα προσπαθήσαμε για το γκολ αλλά δε το καταφέραμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα εμείς είναι να είμαστε σοβαροί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ στο επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να κερδίσουμε στο "Καραϊσκάκη" την τελευταία αγωνιστική και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι γεγονός πως η ομάδα φέτος ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς, το σίγουρο όμως είναι πως η ομάδα παίζει κάθε φορά για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Όσον αφορά για το ερχόμενο ντέρμπι, είναι σίγουρα ένα μεγάλο παιχνίδι και θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε."

Zεβλάκοφ: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζαμε καλά πως η Άλκμμαρ στην έδρα της είναι μια καλή ομάδα που πιέζει τον αντίπαλο με την επίθεση της. Πλέον όμως είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση καθώς χρειαζόμαστε μόλις ένα βαθμό για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League κόντρα στην Άρσεναλ. Eνόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είμαστε έτοιμοι, έχουμε γεμάτες τις μπαταρίες, ας έρθουν στο "Καραϊσκάκη" για να δούμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: