Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Πρωταθλητής γεννιέσαι, δεν γίνεσαι

Από το καλοκαίρι μας έχουν πάρει τα αυτιά όλοι. Ποιοι?
Οι φαφλατάδες παράγοντες του ΠΑΟ με τις ανόητες δηλώσεις τους, οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι που θέλουν όσο τίποτε άλλο να αλλάξει ο πρωταθλητής, μήπως και πουλήσουν κανένα φύλλο παραπάνω, οι πράσινες φυλλάδες που εδώ και μήνες προκαλούν, οι «παικταράδες» του ΠΑΟ, με τις υπερφίαλες δηλώσεις τους εδώ και μήνες . Και μιλάνε ποιοι? Αυτοί που δεν έχουν σηκώσει ούτε κυπελλάκι παγωτό. Όχι κούπα πρωταθλήματος. Και έχουν το θράσος να λένε ότι είναι καλύτεροι και ότι θα μας κάνουν και θα μας φτιάξουν κτλ. Λόγια, λόγια, λόγια. Από πράξεις όμως?
Το θέμα είναι ότι όταν έρχεται η ώρα των πράξεων, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ. Είδατε εσείς πουθενά χθες κανέναν από αυτούς τους πολυλογάδες? Τους είδατε να ακουμπήσουν την μπάλα? Γιατί εγώ ακόμη τους ψάχνω. Γατάκια και μάλιστα χωρίς νύχια ήταν όλοι τους. Εκείνος ο γατούλης ο Λετούλης δε, ήταν ο καλύτερος όλων. Ούτε το fair play δεν τήρησε σε μια φάση. Δεν πειράζει Λετούλη- γατούλη. Την επόμενη χρονιά έλα πάλι να μας βάλεις γκολ στον Ναό, όπως και χθες. Εδώ γελάμε. Μας διασκέδασε πολύ χθες. (Έλα Λέτο μπανάνα, που λέει και η διαφήμιση).
Αν ρε μάγκες, εσείς που τόσο καιρό είχατε βγάλει γλώσσα, δεν μπορείτε να κερδίσετε αυτόν τον Ολυμπιακό πότε θα τον κερδίσετε?
Αν δεν μπορείτε να κερδίσετε στην ουσία τα δεύτερα του Ολυμπιακού, πότε θα το κάνετε? ΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ?
Αν σας έλλειπαν εσάς 6 βασικοί παίκτες και σας τραυματίζονταν άλλοι 3 μέσα στο ματς, έχετε ιδέα πόσα τεμάχια θα εισπράττατε? Ούτε να το σκέφτεστε δεν θέλετε. Πιστέψτε με.
Και εσείς ούτε ευκαιρία δεν καταφέρατε να κάνετε σε όλο το ματς. Για πλάκα σας έπαιξαν οι αναπληρωματικοί μας.
Και αυτό αποδεικνύει περίτρανα το ποια ομάδα έχει τα κότσια, το μέταλλο και την καρδιά του πρωταθλητή. Και ποια ομάδα έχει όντως βαριά φανέλα. Και αυτός είναι μόνο ο παντοτινός πρωταθλητής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Διότι πολύ απλά……..
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ
Γι’ αυτό και λέγεται ΘΡΥΛΟΣ.
Διότι φέτος, εκεί που όλοι μας είχαν ξεγραμμένους, έχοντας μια ομάδα με ελλιπέστατο ρόστερ, (ίσως το χειρότερο των τελευταίων ετών), με άπειρους τραυματισμούς, με γκρίνια αφάνταστη εδώ και μήνες, με οικονομικά προβλήματα και ο Θρύλος είναι πρώτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και με το ένα πόδι στους 16 του Champions League, τότε τι άλλο να κάνει δηλαδή? Και έχοντας βγάλει πρόγραμμα Γολγοθά, ενώ ο ΠΑΟ είχε πρόγραμμα για περίπατο.
Και αυτά τα λέω ασχέτως της κατάληξης που θα έχει το φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί και να καταφέρετε να το πάρετε. Μόνο και μόνο λόγω του μικρού μας ρόστερ και των πολλών τραυματισμών. Αλλά την καρδιά του πρωταθλητή δεν θα την αποκτήσετε ποτέ.
Γιατί όσα εκατομμύρια και να σκορπίσετε σε μεταγραφές για παίκτες, πρέπει να ξέρετε ότι ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς και το τσαγανό δεν αγοράζεται. Υπάρχει έμφυτο. Και το έχει μόνο ο Θρύλος. Ουδείς άλλος.

Υ.Γ.
Ρε παικταρά Τάσο Πάντο. Χάθηκε να το έβαζες εκείνο το γκολ στο τέλος του ματς να μας παλαβώσεις τελείως?
Μάγκες μου αν το έβαζε ο Παντούρου, περιττό να σας πω ότι θα γκρεμιζόταν το γήπεδο.
Χωρίς υπερβολές. Θα γινόταν πανζουρλισμός.
Αυτά τα ολίγα σαν τροφή για σκέψη. Όλα τα υπόλοιπα είναι φθηνές δικαιολογίες για να κοροϊδεύετε το εαυτό σας και να διασκεδάζετε τις εντυπώσεις μετά από κάθε αποτυχία σας.
Άντε γεια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: