Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Μπορείτε σήμερα?

Το ερώτημα που υπάρχει σήμερα σε όλους τους φιλάθλους του Θρύλου είναι το εξής απλό.
Μπορείτε σήμερα να τα καταφέρετε και να μην φύγετε ηττημένοι από την Ολλανδία?
Προσωπικά αμφιβάλλω πολύ, όσο και αν η Αλκμααρ δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Και γενικά πιστεύω ότι είναι μια μέτρια ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια επιστρέψαμε στην μιζέρια στα εκτός έδρας Ευρωπαϊκά ματς. Και μάλιστα με αντιπάλους μετριότατες ομάδες, όπως οι Μέταλιστ, Σεντ Ετιέν, Σταντάρ Λιέγης, Ανόρθωση. Καιρός είναι να κάνουμε επιτέλους μια εκτός έδρας νίκη. Εντάξει κάναμε επί της Σεριφ και την Σλόβαν αλλά δεν είναι και τίποτα υπερομάδες αυτές. Αλλά όλα τα υπόλοιπα ματς τα χάσαμε με κάτω τα χέρια σχεδόν. Χωρίς να κάνουμε ούτε ευκαιρία.
Ελπίζω σήμερα να κάνουν κάτι παραπάνω και τουλάχιστον να μην χάσουν το ματς. Ας μην δώσουμε ΚΑΙ στην Αλκμααρ την χαρά να κάνει την πρώτη της νίκη στο Champions League, όπως κάναμε με τις Μακάμπι Χάϊφα, Μόλντε, Λιλ, Σταντάρ Λιέγης, Χερενφέιν.
Αποδείξτε μας λοιπόν ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Έτσι και αλλιώς είναι μάλλον η τελευταία σας ευκαιρία , γιατί με την Αρσεναλ δεν το βλέπω το πράγμα εύκολο ούτε για ισοπαλία. Αν δείτε τι μπάλα παίζουν τα δεύτερα της Αγγλικής ομάδας θα τρομάξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: