Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Τεόντοσιτς: Είμαστε καλύτεροι από πέρσι

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε στον "Πρωταθλητή" και είπε τα ακόλουθα
"Στα τελευταία 5-6 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, χάσαμε εντελώς την αυτοσυγκέντρωσή μας, είχαμε νευρικότητα και δώσαμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να βρει το ρυθμό του και να πιστέψει στη νίκη. Κάτι που δυσκόλεψε και την ατμόσφαιρα για μας, γιατί έγινε πιο δυνατή η έδρα. Αυτό συνεχίστηκε και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα λίγο, αλλά όχι τόσο γιατί με προβλημάτισε η απόδοση του αντιπάλου, αλλά επειδή εμείς δεν κάναμε αυτά που πρέπει. Πιστεύω πολύ στην φετινή ομάδα και στους συμπαίκτες μου και επιβεβαιώθηκα. Γιατί, όταν παίξαμε καλύτερα για δέκα λεπτά και πιέσαμε στην άμυνα, από τη δύσκολη θέση που βρισκόμασταν στο τέλος, νικήσαμε χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα", τόνισε αρχικά ο Σέρβος άσος των Πειραιωτών.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και στο πρωτάθλημα και ο Τεόντοσιτς είπε: "Τώρα, έχουμε ένα ακόμη ματς με τον ίδιο αντίπαλο και πάλι στο γήπεδό του. Δεν ισχύει ότι είναι λιγότερο σημαντικό επειδή δεν είναι νοκ άουτ. Και αυτό, γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Είμαστε καλύτερη ομάδα, έχουμε τρεις ημέρες για να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και ο στόχος πλέον είναι να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και να νικήσουμε με τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού".

Τέλος, αναφορικά με έναν... ιδιαίτερο πανηγυρισμό του ύστερα από ένα τρίποντο, τόνισε: "Δεν πανηγύρισα κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά για την ομάδα μου. Μου βγήκε η ένταση όλου του αγώνα γιατί κινδυνεύαμε ως εκείνο το σημείο και με αυτό το εύστοχο τρίποντο απλώς ξέσπασα για να πανηγυρίσω για τον Ολυμπιακό και την διαφαινόμενη νίκη μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: