Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Προκλήσεις του Πατέρα και απάντηση του Ολυμπιακού

«Κάποιοι στον Παναθηναϊκό έχουν κοντή μνήμη. Μάλλον έχουν ξεχάσει ότι στο παρελθόν ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είχε πει σε εκδήλωση γ… τον π… τον Ολυμπιακό», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ, που επισήμαναν ακόμη πως ο Σωκράτης Κόκκαλης ουδέποτε χρησιμοποίησε εκφράσεις που να θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των «πρασίνων».
«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες της ομάδας παροτρύνοντας τους να κερδίσουν τον μεγάλο αντίπαλο τους, Να παίξουν δυνατά και να κερδίσουν. Δεν χρησιμοποίησε καμιά έκφραση που να θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού», τονίστηκε χαρακτηριστικά.
Στον Ολυμπιακό θα περιμένουν να ενημερωθούν από τους αρμόδιους φορείς για την επιστολή του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία θα υπάρξει επίσημη απάντηση.


Η επιστολή που απέστειλε ο Παναθηναϊκός σε ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα:

«Χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Κόκκαλη, όπως μεταφέρονται σε σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία μπορείτε να βρείτε συνημμένα, όχι μόνο οδηγούν σε μια επικίνδυνη κλιμάκωση εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός), αλλά επιπλέον προκαλούν έντονη ανησυχία για τις συνθήκες διεξαγωγής του.

Απαράδεκτες δηλώσεις όπως: «σκοτώστε τους», «ρίξτε και καμιά κλοτσιά», «δεν με ενδιαφέρει αν ο Παναθηναϊκός μείνει με πέντε ή με δύο παίκτες», που φέρεται να είπε ο κ. Κόκκαλης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις 22 Νοεμβρίου 2009, παραπέμπουν σαφέστατα σε άλλες εποχές, ψυχροπολεμικό κλίμα, χουλιγκανισμό και αλητεία την εβδομάδα που η Εθνική Ομάδα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σας παρακαλούμε για την άμεση παρέμβαση σας προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα και να ληφθεί κάθε απαιτούμενο μέτρο προκειμένου να διασφαλιστεί η πιστή εφαρμογή των κανονισμών και να διαφυλαχθούν τα μέλη της ομάδας μας από κάθε είδους αντιαθλητική συμπεριφορά, εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου».

Σχόλιο Sports-blog
Μάλλον τα έχουν κάνει πάνω τους στον "πολυκοταϊκό" ενόψει της επίσκεψης τους στο Καραϊσκάκη.
Και κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν κατάλληλο κλίμα. Ίσως γιατί βλέπουν ότι τα ψέμματα και το φετινό παραμύθι τους τελείωσαν (μετά και την ισοπαλία με τον Αστέρα) , είτε γιατί επιδιώκουν να εκνευρίσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού και να τους κάνει την χάρη να δημιουργήσει επεισόδια, ώστε να έχουν άλλοθι σε περίπτωση ήττας.
Σε κάθε περίπτωση σημάδια πανικού δείχνουν αυτά. Και έχετε δίκιο που σας πιάνει πανικός.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
Πάντα μέσα στο γήπεδο για να εξηγούμαστε!!
Αλήθεια ο μεγάλος παικταράς ΚοτοΛΕΤΟ γιατί δηλώνει τραυματίας? Αυτός δεν έλεγε ότι θέλει να βάλει γκολ στο Καραϊσκάκη? Και τώρα τον πονάει το ποδαράκι του για να την σκαπουλάρει? Κότες λυράτες είσαστε τελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: