Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Παίζει ο Ντουντού, εκτός ο Αβραάμ

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 15:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον μεθαυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν ο Ντουντού και ο Παναγόπουλος, ενώ ο Ντιόγκο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.

Ο Τοροσίδης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ οι Γκαλέτι, Ντάρμπισιρ συνέχισαν τα προγράμματα που ακολουθούν στο γυμναστήριο.

Ο Α. Παπαδόπουλος, που έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και στον οπίσθιο μηριαίο, ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο και αύριο θα υποβληθεί σε έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Ο Μέλμπεργκ του οποίου η πτήση έφτασε στην Αθήνα την ώρα που ξεκινούσε η προπόνηση, ακολούθησε αργότερα πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (ΖΙΚΟ), ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κόβατς, Νικοπολίδης, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο (η οριστικοποίηση της συμμετοχής του στην αποστολή θα αποφασιστεί μετά την αυριανή προπόνηση), Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και ακολούθως τα μέλη της αποστολής θα μεταβούν με πτήση τσάρτερ στα Ιωάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: