Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Η Ανοχή προς όλους τελείωσε-κυρίως προς τους μισθοφόρους

Κύριοι πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το καταλάβετε καλα.
Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Και όταν λέω όλους, εννοώ όλους.
Πρώτα από όλους για τον Πρόεδρο της ομάδας. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ.
Αλλιώς μπορείς να διευκολύνεις την διαδοχή και να πας στο σπίτι σου, πριν καταστρέψεις τελείως την ομάδα που εσύ ο ίδιος δημιούργησες.
Η ανοχή μας τελείωσε επίσης για τους παίκτες. Κυρίως για τους "μισθοφόρους", δηλαδή τους ξένους αστέρες μας. Η ανοχή τελείωσε για τους συνεχόμενους τραυματισμούς του Λ. Γκαλέτι, για τις συνεχόμενες κοπάνες από τις καλοκαιρινές προετοιμασίες, με πρόσχημα τραυματισμούς.
Η Ανοχή τελείωσε για τον Ντουντού και τις συνεχόμενες ανούσιες δηλώσεις του. Αντί να παίζει μπάλα όλο δηλώσεις και φρου-φρου είναι. Ο χειρότερος όλων είναι φέτος σε κάθε ματς.
Η ανοχή τελείωσε για τον Μαρέσκα, που επίσης είναι φάντασμα του εαυτού του φέτος.
Η Ανοχή τελείωσε για τους ανύπαρκτους Λεονάρντο και Ζαιρί. Ο πρώτος είναι ο μόνιμος τραυματίας της ομάδας 2 χρόνια τώρα. Ο δεύτερος απλά δεν υπάρχει. Πιο soft παίκτης δεν πρέπει να έχει περάσει από τον Ολυμπιακό.
Η ανοχή τελείωσε για τον επίσης μόνιμα τραυματία Λεντέσμα.
Το ίδιο ισχύει και για τον Αγγλο ασθενή Ντάρμπυσιρ.
Το ίδιο για τον Ντομί. Ένας ματς παίζει 3 είναι τραυματίας.
Οι μόνοι που τιμάνε το ψωμί που τρώνε στον Ολυμπιακό είναι οι Ζεβλάκωφ, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο.
Η Ανοχή τελείωσε για τον Ζίκο. Φτάνουν πια οι πειραματισμοί. Αρκετά μέχρι εδώ. Δεν μπορεί σε κάθε ματς να κάνει πειραματισμούς και να βάζει μπακ να παίζουν σαν χαφ ,όταν έχει παίκτες που μπορούν να παίξουν στην φυσική τους θέση. Δεν μπορεί να παίζει ο Ντομί αριστερό χαφ , όταν υπάρχει ο Σοϊλέδης που είναι αριστερό χαφ κανονικό. Δεν μπορεί να παίζει ο Γκαλίτσιος δεξί χαφ, όταν δεν μπορεί να βγάλει μια έστω σέντρα της προκοπής. Δεν μπορεί να μην παίζει ο Πάντος σε ματς που πρέπει να τρώμε σίδερα. Δεν μπορεί να παίζει ο Στολτίδης σέντερ φορ.
Δεν μπορεί να παίζει με 3 σέντερ μπακ με τον Ηρακλή. Δεν μπορεί να βγάζεις αμυντικούς όταν ο αντίπαλος σου φορτώνει με επιθετικούς την ομάδα του και να μένει διαρκώς παίκτης ελεύθερος στην άμυνα σου, όπως έγινε στα γκολ του Ηρακλή και στα Γιάννενα. Και τέλος δεν μπορείς να πιπιλάς διαρκώς την καραμέλα των απουσιών. Προπονητής είσαι βρες τις λύσεις.
Και τέλος η Ανοχή μας τελείωσε προς τα κοράκια που πουλάνε εκδούλευση στα πράσινα αφεντικά τους.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.
Την επόμενη Κυριακή είτε κερδίζετε είτε σας παίρνει ο διάολος όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: