Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός Π. 0-1

Ο Ολυμπιακός έκανε "8 στις 8" εκτός έδρας νίκες στη Superleague, πραγματοποιώντας ένα νέο ιστορικό ρεκόρ σε επίπεδο Α' Εθνικής, με τον Θρύλο να κερδίζει στο Πανθεσσαλικό στάδιο με σκορ 0-1 τον Βόλο, χάρη στο γκολ του Φουστέρ στο 19'.

Ανώτερος ο Θρύλος του Πειραιά δεν άφησε πολλά περιθώρια στον πολύ καλό συνονόματο Ολυμπιακό του Βόλου και μπροστά σε περισσότερους από 10.000 φίλους του που βρέθηκαν στον Βόλο τελείωσε με νίκες όλες τις αναμετρήσεις που είχε να δώσει στην επαρχία εκτός Θεσσαλονίκης, χωρίς μάλιστα να δεχθεί ούτε ένα γκολ σε αυτά τα 8 παιχνίδια. Ενα μοναδικό ρεκόρ που δύσκολα θα ξεπεραστεί στο μέλλον.

Ετσι έκανε ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας απλά ότι είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Το μόνο που θα πρέπει να προβληματίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το γεγονός ότι και σήμερα χάθηκαν τεράστιες ευκαιρίες από τους παίκτες της ομάδας μας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σολάκης (59' Ριβέρα), Ντολεζάι, Ρόκας, Σελέζι, Τομάς, Καπετάνος (Μητρόπουλος 71'), Μπερτόλντι (46' Μαρτίν), Μόνχε, Μπρέσκα, Αλβάρεζ.

Ολυμπιακός Πειραιώς (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μέλμπεργκ, Αβ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Τοροσίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Μιραλάς (73' Ζαϊρί), Φουστέρ, Πάντελιτς (61' Τζεμπούρ).


Δεν υπάρχουν σχόλια: