Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ντούσαν Ίβκοβιτς:Είμαστε έτοιμοι

O Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για το ματς με την ομάδα του Ηλία Ζούρου και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για τη νίκη.

«Στο TOP-16 της Ευρωλίγκας κάθε παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία. Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι μετά την ήττα από την Ούλκερ/Φενέρμπαχτσε» είπε αρχικά ο 67χρονος τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για τις ημέρες που προηγήθηκαν. «Κάναμε καλές προπονήσεις μετά το παιχνίδι με τον Άρη και πηγαίνουμε στο Κάουνας για να κάνουμε ακόμη δύο. Ταξιδεύουμε με 13 παίκτες γιατί έχουμε κάποια μικροπροβλήματα μιας και ο Βασιλόπουλος και ο Έρτσεγκ έκαναν μόνο μια προπόνηση χθες».

Ο Σέρβος τεχνικός σχολίασε και το γεγονός πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδος ταξιδεύουν με τσάρτερ. «Είναι καλό που ταξιδεύουμε με τσάρτερ γιατί λόγω του τραγικού γεγονότος στη Μόσχα θα υπάρχουν προβλήματα στις πτήσεις, οπότε δεν θα ταλαιπωρηθούμε και αυτό είναι καλό για τους παίκτες».

Όσο για τη Ζαλγκίρις, ο «Ντούντα» είπε πως «πρέπει να προσέξουμε το γρήγορο τρίποντο γιατί είναι καλοί σουτέρ και καλοί αθλητές. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και ένα ισορροπημένο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Παίξαμε δύο διαφορετικά παιχνίδια στα τελευταία ντέρμπι με Ούλκερ και Παναθηναϊκό και τώρα αυτό είναι ένα άλλο ματς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν θέλω να βάλω πίεση στην ομάδα. Είμαστε έτοιμοι και πάμε στο Κάουνας για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: