Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός 4-2

O Θρύλος αν και ζορίστηκε από τον αξιόμαχο Πανσερραικό κατάφερε να πάρει την νίκη με 4-2 και να παραμείνει πρώτος με διαφορά 8 βαθμών από τον ΠΑΟ.

Χτες το βράδυ ο Ολυμπιακός έπαιξε με αρκετές και σημαντικές απουσίες και στην ουσία με πειραματική ενδεκάδα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχει ρυθμό εδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως πήρε μπροστά και και προηγήθηκε με 1-0 αρκετά νωρίς. Στην συνέχεια όμως χαλάρωσε και δέχθηκε 2 τέρματα μέσα σε 3 λεπτά. Ψυχρολουσία σίγουρα αν σκεφτούμε ότι το ματς βρισκόταν στο 67' λεπτό.

Τότε όμως ξεκίνησε ένα ανελέητο σφυροκόπημα που της εστίας του Πανσερραικού. Και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχει ο Θρύλος άλλα 3 γκολ και να γυρίσει το ματς παίρνοντας την νίκη με 4-2 και ανακουφίζοντας τους οπαδούς του που ποτέ δεν πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να χαθούν βαθμί σε αυτό το ματς σε καμία στιγμή του αγώνα.

Για την ιστορία από 2 γκολ πέτυχαν οι Ριέρα και Πάντελιτς.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος (71' Ρόμενταλ), Πάντελιτς, Μιραλάς (24' Ζαϊρί), Ραούλ Μπράβο, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ριέρα, Ποτουρίδης, 68' Αβραάμ Παπαδόπουλος).

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Τριανταφύλλου, Γεωργιάδης, Τάντιτς (82΄Βοσκόπουλος), Νταλέ, Μαβενέ, Ανάκογλου (89' Ανάκογλου), Άλβαρεζ, Κέρλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: