Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Βαλβέρδε: Δεν είχαμε τύχη

Ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών είπε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου: "Η αλήθεια είναι ότι σήμερα νομίζω ότι δεν είχαμε καθόλου τύχη, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά όμως μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο, αλλά το θέμα είναι ότι εσύ πρέπει να κάνεις τις ευκαιρίες σου και το παιχνίδι και αν βάλεις το γκολ, το έβαλες. Εμείς, κάναμε μια απροσεξία και δεχτήκαμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρόβλημα όμως το είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, αν και προηγηθήκαμε στο σκορ. Σήμερα, ήταν δύσκολο να παιχτεί παιχνίδι, διότι κάθε δυο λεπτά σταματούσε το ματς για διάφορους λόγους. Έτσι, δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι και αυτό μας δυσκόλευε πάρα πολύ.

Εμάς, μας ενδιαφέρουν τα ματς που παίζεται μπάλα. Σήμερα, για διάφορους λόγους είτε αγωνιστικούς είτε εξωαγωνιστικούς σταματούσε το ματς και αυτό είναι πολύ μεγάλο εμπόδιο για εμάς.

Από εδώ και πέρα, είναι ανοιχτό το θέμα της πρόκρισης. Έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ λόγω του ότι έβαλε γκολ εκτός έδρας, αλλά εμείς πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε".

Αναφορικά με τον Χοσέ Χολέμπας και γιατί προτιμήθηκε αντί του Ριέρα, είπε: "Ο Χολέμπας μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα, είναι γρήγορος ποδοσφαιριστής και βοηθάει πολύ την στρατηγική. Είχα στο μυαλό μου να βάλω δεύτερη αλλαγή τον Φετφατζίδη και έτσι δεν ήθελα να χαλάσω την ισορροπία της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: