Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ερνέστο Βαλβέρδε: Όλα στο χέρι μας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στον "ΓΑΥΡΟ" για το κρίσιμο ματς στον Βόλο και τη διαφορά που έχει χτίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα.
Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών γνωρίζει τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει στον Βόλο, για αυτό και σημείωσε ότι: "Να κερδίσουμε θέλουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, το ξέρουμε όλοι και το έχουμε πει και στους παίκτες. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ καλή ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι έχει κερδίσει και την ΑΕΚ (δύο φορές) και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει φέρει ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αυτά τα αποτελέσματα λένε πολλά".

Στη συνέχεια θέλοντας να εξηγήσει την κρισιμότητα του αγώνα, είπε: "Είχα πει και πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ κρίσιμη για εμάς. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε στην Τρίπολη και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στον Βόλο. Γιατί αν τα καταφέρουμε θα έχουμε έξι παιχνίδια στην έδρα μας και άλλα τέσσερα εκτός έδρας και όλα θα είναι στα δικά μας χέρια. Δηλαδή, θα έχουμε δέκα παιχνίδια για να διατηρήσουμε τη διαφορά που έχουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είναι όλα στο χέρι μας…".

Σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και αν είναι στο επίπεδο που θα ήθελε, ο Βαλβέρδε σχολίασε ότι: "Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε κάποιες απουσίες αλλά είμαστε καλά".

Όσο για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Αυτό είναι άλλο παιχνίδι και δεν μας απασχολεί τώρα. Από τη Δευτέρα θα το δούμε. Τώρα ασχολούμαστε μόνο με το πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: