Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Παίζει με ΠΑΟΚ ο Μιραλάς

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το πρωί (10:30) της Δευτέρας (17/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (19/1) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. (18:00, Conn-X TV), ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γέωργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Κέβιν Μιραλάς και Χοσέ Χολέμπας, ενώ ο Κρίστιαν Νέμεθ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης, λόγω της εξάντλησης που είχε από την ίωση που ταλαιπώρησε του Ούγγρο. Ο Βέλγος στράικερ είναι καλύτερα όσον αφορά την υγεία του, δείχνει πως έχει ξεπεράσει την γρίπη που τον ταλαιπώρησε, δηλώνει πανέτοιμος για την αναμέτρηση και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει και στην βασική ενδεκάδα.

Όσον αφορά τον τραυματία Ντουντού Σεαρένσε, η κατάσταση του Βραζιλιάνου έχει παρουσιάσει βελτίωση, ο Λατινοαμερικανός συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Οι Πειραιώτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη (18/1) με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: