Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μαρινάκης: Όλοι μαζί δυνατά

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, αποκάλυψε μετά το τέλος της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στου Ρέντη πως αποφασίστηκε να μην γίνουν άλλες μετεγγραφές τον Γενάρη, φυσικά κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας. Θέλουμε να συνεχίσουμε το 2011 όπως ακριβώς τελειώσαμε το 2010. Μου άρεσε στα δύο τελευταία παιχνίδια που ήσασταν ενωμένοι και αγκαλιασμένοι. Θέλω να συνεχίσετε ενωμένοι ως ομάδα και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πάμε για πρωτάθλημα. Όλοι μαζί, δυνατά και Ολυμπιακά, θα το πετύχουμε", δήλωσε ο Ευάγγελος Μαρινάκης,
«Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και προχωράμε όλοι μαζί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και προχωράμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό»,  ο κ. Βαλβέρδε είναι ο αγαπημένος μας προπονητής, καθώς είπε πως η ομάδα δεν μπορεί να ξοδέψει άλλα χρήματα".
ενώ δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας μπάσκετ στο ντέρμπι «αιωνίων»:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη στο μπάσκετ επί του Παναθηναϊκού», τόνισε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: