Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός 64-71

O Ολυμπιακός συνεχίζει τα κρύα ντους στους οπαδούς του με την απόδοση του. Από εκεί που είχε το ματς στους 24 πόντους πριν το τέλος της 2ης περιόδου και φαινόταν ότι θα έκανε περίπατο, κατάφερε μέσα σε 3 λεπτά να πάνε την διαφορά στους 7-8 πόντους και στο τέλος του αγώνα να κινδυνεύσουν να χάσουν και το ματς. Τελικά είναι μαλάκες ή παριστάνουν τους μαλάκες οι παίκτες της ομάδας μας?
Δεν μπορώ να καταλάβω πλέον τι γίνεται με αυτή την ομάδα.
Σπάνε τα καλάθια σε κάθε ματς. Σε κάθε αγώνα έχουν όλο και πιο τραγικά ποσοστά στα τρίποντα. Θα τον μαζέψει επιτέλους κάποιος τον Τεόντοσιτς? Η θα συνεχίζει να καταστρέφει όλα τα ματς όπως κάνει εδώ και καιρό με τα ηλίθια και αψυχολόγητα τρίποντα που κάνει όλη την ώρα?
Κατάφερε να πάει την διαφορά με τους Τούρκους την προηγούμενη εβδομάδα στους 14 πόντους με τι μαλακίες του. Παραλίγο να χάσει και το σημερινό ματς με τις επιλογές του. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας του τραβήξει κάποιος το αυτί. Δεν παίζει μόνος του σε αυτή την ομάδα. Παίζει και μοχθεί ολόκληρη η ομάδα. Είναι καιρός επιτέλους να το πει κάποιος. Οπως και ο Παπαλουκάς. Δεν έχει καμία σχέση με τον Παπαλουκά που ξέραμε τόσα χρόνια. Ήμαρτον. Αν δεν μπορεί άλλο να το πει.
Εμείς τα λέμε σήμερα που κερδίσαμε, όχι μετά από ήττες όπως κάνουν οι περισσότεροι.
Αφού καταφέραμε να κερδίσουμε έστω σήμερα πάλι καλά να λέμε. Αν και το ματς ήταν για περίπατο.
Αλλά έτσι εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν πάμε πουθενά.
Κύριοι Αγγελόπουλοι, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ. Γκορντον, Νιλσεν δεν υπάρχουν πουθενά. Γιατί δεν παίρνετε τον Γκαρμπαχόσα που έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ? Μήπως έχουμε καλύτερο?
Εσείς ξέρετε καλύτερα. Δική σας είναι η ομάδα. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε τότε πάω πάσο.....
κλικάρετε για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια: