Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ετοιμος ο Φουστέρ

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (23/1, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας της Αρκαδίας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Νέμεθ, ενώ ο Φουστέρ, που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας, αναμένεται αύριο να γυμναστεί κανονικά. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο έκανε ο Μέλμπεργκ, ενώ οι Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο και Ντουντού συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Α. Παπαδόπουλος, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση και αποφασίστηκε να ξεκουραστεί για μια επιπλέον ημέρα. Ο ποδοσφαιριστής θα προπονηθεί αύριο κανονικά.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 17:00 και ακολούθως τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για την Τρίπολη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: