Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 70-84

Ενας τραγικός και αγνώριστος Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Φενέρ μέσα στο ΣΕΦ με 84-70 μετά από 20 νικηφόρους συνεχόμενους αγώνες στην έδρα του.

Φύλλαγαν το χειρότερο τώρα που ξεκινάνε τα δύσκολα φαίνεται οι παίκτες του Ολυμπιακού στους φίλους της ομάδας που για πρώτη φορά γέμισαν το στάδιο φέτος.

Τραγικά ποσοστά ευστοχίας, ανύπαρκτο πάθος, τραγική άμυνα και ανυπαρξία διάθεσης. Αυτά είδα εγώ σήμερα.

Και βέβαια πολύ μικρό ρόστερ σε ποιότητα. Το έχω ξαναπεί ότι παίκτες σαν τους Νίλσεν, Γκόρντον, τον τωρινό Κέσελι, Πελεκάνο και ο ως συνήθως αναιμικός Μαυροκεφαλίδης, δεν έχουν θέση στο ρόστερ της ομάδας. Και με αυτούς δυστυχώς δεν θα πάμε πουθενά.

Αν θέλουν οι ιδιοκτήτες της ομάδας να πάμε στο final 4 τότε θα πρέπει να πάρουν τουλάχιστον 2 παίκτες που να μπορούν να στείλουν την μπάλα στο καλάθι. Αλλιώς να μας το πουν και εμάς να μην ελπίζουμε σε θαύματα.

Αν παραμείνει το ρόστερ ως έχει με τόσους μέτριους παίκτες, τότε θα είναι πραγματικά θαύμα αν καταφέρουμε να πάμε στην Βαρκελώνη. Μετά το σημερινό ειδικά.......

Να δω πως θα βγάλουν την διαφορά που έχασαν σήμερα στην Τουρκία.

Και μέχρι τώρα δεν έχει δείξει η ομάδα ότι μπορεί να τα καταφέρει εκτός έδρας. Το αντίθετο μάλιστα. Εχει χάσει σχεδόν σε όλα της τα ματς, ειδικά στα δύσκολα τα έχασε όλα εκτός έδρας.

Αν δεν αλλάξει αυτό αντίο Ευρωλίγκα...... Και θα είναι πραγματικά κρίμα. Με τόσες επενδύσεις σε παίκτες τα προηγούμενα χρόνια, να έχουμε τόσο κακούς προπονητές και τώρα που επιτέλους έχουμε προπονητή να μην έχουμε παίκτες.

Πάρτε κ. Αγγελόπουλοι έναν ακόμη σουτέρ "φονιά". Δεν το βλέπετε ότι εκεί πονάει η ομάδα?

Σπάμε τα καλάθια σε κάθε αγώνα. Και η ανυπαρξία λύσεων ωθεί και τους ήδη υπάρχοντες παίκτες μας σε κακές και βιαστικές επιλογές, στην προσπάθεια να σώσουν αυτά που δεν σώζονται.

Εκεί οφείλεται κατά την γνώμη μου και η κακή απόδοση του Τεόντοσιτς γενικά φέτος και η αστοχία του. Προσπαθεί να βάλει τα καλάθια που δεν μπορούν να βάλουν οι υπόλοιποι σουτάροντας συνεχώς από όπου βρει.

Και κάτι τελευταίο. Λίγο πάθος ρε παιδιά επιτέλους. Τι ζητάμε δηλαδή? Λίγο πάθος και λίγος τσαμπουκάς επιτέλους. Να μην παίζετε σαν κυρίες. Αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν γίνεται να αντιμετωπίζετε όλα τα ματς με απάθεια, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Ξυπνήστε λίγο.

Δεκάλεπτα: 18-16, 33-33, 58-55, 70-84

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 15(2), Νεστέροβιτς 2, Σπανούλης 14(1), Μπουρούσης 7, Κέζελι, Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης 4, Νίλσεν 2, Παπανικολάου 4, Έρτσεγκ 10(1), Τεόντοσιτς 7(1), Χαλπερίν 5(1).

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Σπάχια): Ούκιτς 17(1), Ονάν 14(2), Λαβρίνοβιτς 4(1), Γιασικεβίτσιους 5(1), Πεκέρ, Σαβάς 7, Κίνσεϊ 3, Τόμας 19(2), Μέι 8, Πρέλτζιτζ 7(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: