Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Το δείπνο του Μαρινάκη με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ

Το βράδυ της Δευτέρας (17/1), ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέθεσε δείπνο στους δημοσιογράφους -ρεπόρτερ- του Ολυμπιακού και κατέθεσε τις σκέψεις του για την ομάδα.
Εμείς ως Ολυμπιακός και εγώ προσωπικά θέλω τον Παναθηναϊκό δυνατό, γιατί έτσι αποκτούν μεγαλύτερη αξία τα πρωταθλήματα μας. Με τον Πατέρα δεν έχουμε, πλέον, σχέσεις. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα,τα χτυπήματα κάτω από την μέση. Οταν γύρισε, ο Παναθηναϊκός ήταν ένα βαθμό μπροστά, όταν έφυγε ήμασταν εμείς πέντε βαθμούς, αν γυρίσει θα πάμε στο +11".
 
Οι κυριότερες ατάκες του Μαρινάκη για όλα τα άλλα θέματα ήταν...
 
"Τον Βαλβέρδε ήθελα από την πρώτη μέρα. Ακόμα και αν προκρινόμασταν με τον Λίνεν στην Ευρώπη, τον Βαλβέρδε θα τον έπαιρνα. Ηταν μια δοκιμασμένη λύση".
 "Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μπει νέο ελληνικό αίμα στο ρόστερ του. Σε λίγα χρόνια να έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού έξι Ελληνες παίκτες".
 "Την ΑΕΚ την σέβομαι, είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, φανατικό κοινό, αλλά δεν μπορώ να καταπιώ κάποια πράγματα. Μπορεί να πλακωθούν παράγοντες, παίκτες, αλλά υπάρχει ένας άγραφος νόμος. Στα αποδυτήρια δεν πειράζουμε την αποστολή. Στο ΟΑΚΑ, στα αποδυτήρια, στο ματς με την ΑΕΚ, υπήρχαν μπράβοι και ένας από αυτούς επιχείρησε να προπηλακίσει τον Φουστέρ".
 "Τα πράγματα με τον Μιραλάς είναι ξεκάθαρα. Ενεργοποιούμε την οψιόν και τον παίρνουμε. Ο παίκτης δηλώνει ότι θέλει να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό, ότι είναι ευχαριστημένος".
 "Δε νομίζω ότι θα επανέλθουμε για τον Κουμορτζί".
 "Δίνω μεγάλη σημασία στο θέμα της καταπολέμησης της βίας και νομίζω ότι η συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού την φετινή περίοδο είναι άψογη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: