Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Η αποστολή για Βόλο

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League, με τον Αλγερινό επιθετικό να είναι στην τελική 18άδα και πιθανότατα να παίρνει και το "βάπτισμα του πυρός" αναλόγως και με την εξέλιξη του ματς.

Ο Ντουντού Σεαρένσε, όπως αναμενόταν, έμεινε εκτός αγώνα, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε να μη ρισκάρει και να τον έχει πανέτοιμο για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (18:00) στην Τούμπα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Στην Αθήνα παραμένει και ο Μοϊσές Ουρτάδο, καθώς ο Καταλανός αμυντικός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ρόμενταλ, Μανιάτης, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Χολέμπας.

Όσο για τους εκτός αποστολής, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν την Κυριακή στις 10:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: