Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 1-1

Πρώτη ισοπαλία για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα, αφού ήταν αρκετά άτυχος σήμερα στην Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.
Αν και προηγήθηκε με ένα πολύ ωραίο γκολ του Μιραλάς στο 43, δέχθηκε ένα πολύ τυχερό γκολ από τον Σβέρκος , ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.
Λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση ο Ντουντού πιθανότατα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κεφαλιά αλλά ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ, θεωρώντας ότι ο παίκτης του Πανιωνίου ήταν ακριβώς στην γραμμή αν και φάνηκε ότι απέκρουσε μέσα από την γραμμή.
Και αμέσως μετά απέβαλε τον Ριέρα σε μια αστεία φάση που δεν ήταν ούτε κίτρινη κάρτα αφού ο παίκτης του Πανιωνίου έπεσε καταπληκτικά σαν μέγας θεατρίνος..
Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε με πολύ τσαμπουκά σήμερα και δεν είμαστε πολύ καλοί.
Τέλος πάντων, η διαφορά παρέμεινε στους 10 βαθμούς από τον δεύτερο και συνεχίζουμε.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Mάχο, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Λάτκα, Μπάλαμπαν (89' Κούκετς), Γουνδουλάκης, Κουμορτζί (46' Σβέρκος), Σάμαρης (82' Αναστασόπουλος), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα (82' Ρόμενταλ), Ντουντού, Τζεμπούρ (67' Ουρτάδο), Μιραλάς, Ραούλ Μπράβο (34' Χολέμπας), Φουστέρ, Α. Παπαδόπουλος, Ριέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: