Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Βαλβέρδε: "Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε"

"Το να κερδίσεις τόσα πολλά συνεχόμενα ματς, δεν είναι εύκολο, αντιθέτως, είναι πολύ δύσκολο. Οταν σταματάει το σερί καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ δυναμικά, το ξέραμε ότι θα γίνει αυτό γιατί έχει ανάγκη τους βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία, όμως από τη στιγμή που προηγηθήκαμε πιστέψαμε ότι θα έχουμε υπό έλεγχο το παιχνίδι. Μετά έγινε η φάση της ισοφάρισης, εκεί ήμασταν και άτυχοι/ καθώς το γκολ ήταν τυχερό.

Με την αποβολή του Ριέρα έγιναν δύσκολα τα πράγματα για εμάς, καθώς μας είχε μείνει μία αλλαγή στο παιχνίδι και το παιχνίδι μας έμοιαζε "κρύο", όμοιο με τον καιρό στη Νέα Σμύρνη...".

"Εμείς ήρθαμε για να νικήσουμε τον Πανιώνιο. Εσείς από την πλευρά σας νομίζετε, έχετε την εντύπωση, πως όλα περιστρέφονται στο τι κάνει ο Ολυμπιακός, όμως υπάρχει και αντίπαλος, ο οποίος μπορεί να παίξει καλά και να σου δημιουργήσει προβλήματα. Μέχρι να ισοφαρίσει ο Πανιώνιος, μπορώ να πω πως είχαμε το πρωτάθλημα στα χέρια μας, πρακτικά. Ελέγχαμε το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, όμως δεχτήκαμε το γκολ, μείναμε και με 10 παίκτες και δυσκολευτήκαμε. Θέλαμε τη νίκη και αυτό που έχουμε να κάνουμε πλέον είναι να νικήσουμε τα τρία επόμενα ματς".

"Το Πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε τις αμφιβολίες μας για τον τίτλο, τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Εσείς μπορείτε να το λέτε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε, εγώ σαν προπονητής δεν μπορώ να το πω. Τα μαθηματικά είναι μαθηματικά. Αν δεν το εξασφαλίσεις και μαθηματικά δεν σταματάει η προσπάθεια για να τα καταφέρεις. Το να πεις το αντίθετο είναι τραγικό λάθος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: