Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Εχει ξεφύγει πλέον το πράγμα...

Με αφορμή το χθεσινό ματς και τα όσα έγιναν ειδικά μετά την λήξη του νομίζω ότι πρέπει να πούμε και δυο πράγματα πέρα από το αθλητικό και αγωνιστικό κομμάτι.

Νομίζω ότι είναι πλέον πασιφανές ότι τα πράγματα όσον αφορά τους οπαδούς (όλων των ομάδων), έχουν ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ. Και έχουμε φτάσει πλέον σε πολύ οριακές και ακραίες καταστάσεις.

Αδυνατώ να καταλάβω την λογική αυτών των κάφρων, (είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για αυτούς), όλων των αποχρώσεων που πιστεύουν ότι δεν αρκεί να νικήσουν τον αντίπαλο μέσα στο γήπεδο, αλλά πρέπει να τον δείρουν ή να τον σκοτώσουν κιόλας. Λογική του παραλόγου, ή μάλλον λογική ανθρώπων αμόρφωτων που δεν αξίζουν καν να λέγονται άνθρωποι, αλλά ζώα.

Έχουμε καταντήσει την κοινωνία μας σε κατάσταση ζωώδη. Και όπως είναι γνωστό το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της ίδιας μας της κοινωνία και της ζωής.

Οταν καίμε ανθρώπους ζωντανούς με μολότωφ , επειδή "τόλμησαν" να μην κάνουν απεργία, όπως γουστάραμε "εμείς οι μάγκες", όπως έγινε στην ΜΑΡΦΙΝ ΒΑΝΚ με τους 3 αδικοχαμένους συνανθρώπους μας , τότε μην περιμένουμε να μην γίνονται τα ίδια στα γήπεδα. Εκεί δηλαδή που αν κάποιος είναι οπαδός άλλης ομάδας και όχι της "δικής μας", πρέπει να τον κάψουμε ζωντανό ή να τον στείλουμε στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

Και μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό έχει το ίδιο το γαμ...νο το Ελληνικό κράτος (ποιό κράτος?).

Διότι αυτό είναι που ανέθρεψε τέτοιους "ανθρώπους" ή καλύτερα υπανρώπους. Το κράτος μέσα από το αισχρό και βρωμερό σύστημα εκπαίδευσης μεγάλωσε αυτές τις γενιές που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια στο όνομα είτε κομμάτων είτε ομάδων είτε οτιδήποτε άλλο συντεχνιακό. Αυτών που δεν ξέρουν να χάνουν και δεν δέχονται τίποτε άλλο εκτός από την νίκη.

Και είναι το ίδιο Κράτος που αφήνει ατιμώρητους όλους αυτούς τους ελεεινούς κάφρους να εξακολουθούν να κάνουν την Ελλάδα ζούγκλα. Είναι το ιδιο το κράτος που ενώ τους έχει αποτυπωμένους σε φωτογραφίες και βίντεο δεν κάνει τίποτα για να τους συλλάβει και να τους κλείσει στο μοναδικό μέρος που τους αξίζει. Δηλαδή στην φυλακή.

Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Οταν κάνεις τέτοιες αλητείες πρέπει να τις πληρώνεις κιόλας. Και μάλιστα σκληρά.

Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν νόμοι? Βεβαίως και υπάρχουν. Αλλά δεν τηρούνται ποτέ και για κανέναν. Για αυτό και είμαστε μια χώρα μπουρδέλο. Σε όλους τους τομείς της .

Μάγκες τα πράγματα τα τελευταία χρόνια έχουν ξεφύγει πέρα από κάθε λογική. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μας απασχολεί η ανθρώπινη ζωή. Για μια γαμημένη ομάδα ή για ένα γαμημένο πολιτικό κόμμα ή για μια συντεχνία.

Ξυπνάτε ρε. Κουνήστε το κεφάλι σας λίγο μπας και καταλάβετε τι συμβαίνει.

Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και τίποτε άλλο. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ.

Κέρδισες ρε φίλε? Κάνε την πλάκα σου στους άλλους, κάνε την καθιερωμένη καζούρα και τελείωσε. Αρκεί να δέχεσαι και εσύ την πλάκα από τους άλλους. Έλεος πια.

Και υπογραμμίζω ότι μιλάω για όλους τους οπαδούς , όλων των ομάδων για να μην παρεξηγούμαι. Κυρίως βέβαια των μεγάλων ομάδων (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης, Ηρακλής).

Αν αποφασίσει η πολιτεία και οι ομάδες να τους τελειώσουν το πρόβλημα θα λυθεί μέσα σε 1 μήνα.

Το θέμα είναι θα θελήσουν ποτέ?

Αλλιώς θα τα βλέπουμε να γίνονται όλο και χειρότερα στο μέλλον. Γιατί το πράγμα όσο πάει αγριεύει.

Και δεν θα αργήσει η ώρα που θα θρηνήσουμε νεκρούς. Τότε όμως δεν θα δικαιούται να ομιλεί κανείς. Γιατί όλοι θα είναι συνυπεύθυνοι για το έγκλημα...........

Δεν υπάρχουν σχόλια: