Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Βάρβαροι είναι οι συμπατριώτες σου κ. Σισέ

Όσο για την σημερινή δήλωση του κ. Σισέ σε Γαλλική εφημερίδα, όταν και χαρακτήρισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βαρβάρους, καλά θα κάνει να προσέχει πως αναφέρεται για τον κόσμο ή έστω μια μερίδα κόσμου στην χώρα που τον φιλοξενεί και από την οποία παίρνει «μεροκάματο» 3.000.000 ευρώ ετησίως.
Θα πρέπει να κλείσει το στοματάκι του και βάλει το μυαλουδάκι του να σκεφτεί.
Και να μας πει τι ακριβώς γίνεται στην χώρα του την Γαλλία στο ποδόσφαιρο.
Ας μας πει λοιπόν τι έγινε στο περσινό ματς –Παρι Σ.Ζ.–Λιλ (αυτό νομίζω ήταν), όταν βγήκαν πανό στις εξέδρες που αναφέρονταν για ρατσιστικά σχόλια, σε παιδοφιλία και ότι άλλο εμετικό μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους.
Να μας πει πόσες φορές οι ίδιοι οι συμπατριώτες σου έχουν γιουχάρει τους έγχρωμους παίκτες που παίζουν στην Εθνική Γαλλίας και πόσες φορές έχουν γιουχάρει τον ίδιο τον εθνικό ύμνο της χώρας τους.
Να προσέχεις πως μιλάς κ. Σισέ για την χώρα που σε φιλοξενεί.
Γιατί βάρβαροι μου φαίνεται είναι οι ίδιοι οι συμπατριώτες σου και εσύ ο ίδιος και όχι οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Γιατί μου φαίνεται ότι έχουμε ξεφύγει τελείως . Ο κάθε τυχάρπαστος , (όπως και να λέγεται), που τρώει ψωμί στην Ελλάδα μπορεί να λέει ότι θέλει για τους Έλληνες και εμείς απλά να καθόμαστε και να τον ακούμε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ον Οκτώβριο του 2005 στα Ντόκλαντς, κατά τη διάρκεια διαφήμισης στην οποία θα διακωμωδούνταν ένα παιχνίδι μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας, ένα 15χρονο αγόρι, αντί να σηκώσει τα χέρια του, έβαλε τον αντίχειρα στη μύτη και άρχισε να κοροϊδεύει τον Σισέ. Ο Γάλλος απάντησε χτυπώντας το στο κεφάλι και η αστυνομία του έδωσε προειδοποίηση για κοινή επίθεση.
Τον Ιανουάριο του 2006, ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία έκανε λόγο για επίθεση του Σισέ στην έγκυο στον όγδοο μήνα γυναίκα του. Ο Σισέ οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου φέρεται να αποδέχθηκε την επίθεση και αφέθηκε ελεύθερος με νέα προειδοποίηση.
Ο Σισέ συνελήφθη την 1η Απριλίου του 2009 με την υποψία επίθεσης σε μία γυναίκα έξω από ένα strip club στο Νιούκασλ και μετά από ανάκριση και καταβολή εγγύησης, αφέθηκε ελεύθερος.