Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Το νέο ξεκίνημα του Ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης ξεκίνησε από το μεσημέρι της Πέμπτης το σχέδιο σωτηρίας του με σκοπό την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα του συλλόγου, σε εκδήλωση που ΄έγινε στο "Καραϊσκάκη".

Με όλο τον κόσμο προσκεκλημένο στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" (ήταν ανοιχτή η εκδήλωση) και την παρουσίαση του προγράμματος "Ολυμπιακός 2020" ο Θρύλος άρχισε την προσπάθεια του για ένα νέο ξεκίνημα.

Αυτό τόνιζε κιόλας χθες το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο κατέληγε: "Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του ΘΡΥΛΟΥ".

Στον χώρο έδφωσαν το παρών οι εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Γιώργος Λούβαρης και Γιάννης Μώραλης, παλαίμαχοι του Θρύλου, όπως και όλοι οι αθλητές από τα τμήματα βόλεϊ και πόλο, ανδρών και γυναικών. Στη αίθουσα ήταν πάνω από 250 άτομα.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος, από το βήμα άρχισε να παρουσιάζει την καμπάνια ενίσχυσης του Ερασιτέχνη μέσω sms, εξηγώντας την διαδικασία για να ξεκινήσει η ενίσχυση.

Στο πλευρό του ο κ. Καραχάλιος είχε τρία παιδιά από τρία διαφορετικά τμήματα του Ολυμπιακού. Ένα από τις ακαδημίες πόλο, ένα από τις ακαδημίες ιστιοπλοΐας και ένα από το τμήμα ποδοσφαίρου.

Εκτός από τους νεαρούς αθλητές του Ολυμπιακού, στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, όπως και ο γνωστός για τα Ολυμπιακά του αισθήματα ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι ανάμεσα στα event (εκδηλώσεις) που θα γίνουν, πρώτο θα είναι το ποδοσφαιρικό φιλικό με τα αδέρφια μας του Ερυθρού Αστέρα που αντιμετωπίσουν τους All Star του Θρύλου.

Τα άλλα δύο events θα είναι ένα μεγάλο πάρτι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ το τρίτο θα είναι μία διαδρομή Formula 1 στον Πειραιά, η οποία δεν θα γίνει με… τέρμα τα γκάζια, για να… μην σπάσουν τα τζάμια των σπιτιών, όπως σημείωσε ο κ. Καραχάλιος.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το σήμα της καμπάνιας με τον αριθμό 54080 για την οποία όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη μπορούν να ενημερωθούν μέσω του redpeople.gr, ενώ το λόγο ξαναπήρε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Ο κ. Καραχάλιος ευχαρίστησε τον Γιώργο Γλου που προσέφερε τα μπλουζάκια της εκδήλωσης. Ακόμη ενημέρωσε για τα πρώτα 700 sms που είχαν φτάσει και έθεσε ως στόχο στο τέλος της εκδήλωσης να έχουν ξεπεράσει τα 1000. Παράλληλα, έθεσε ως στόχο να ξεπεραστεί η αντίστοιχη προσπάθεια που έκανε ο "αιώνιος" και συγκέντρωσε μόλις μερικές χιλιάδες μηνύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: