Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Την δική μας καμπούρα δεν την βλέπουμε ποτέ

Και για να τελειώνουμε με το παραμύθι.

Θα επαναδημοσιεύσω ότι είπα μετά το παιχνίδι χτες το βράδυ.

"Τώρα μπορείτε να βγάλετε όλη την χολή σας και να πείτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Μιλήστε για αίσχη, για ντροπές και ότι παπαριά θέλετε. Αλλά μην ξεχάσετε να μας πείτε τι νοιώσατε και στα 2 ματς με τον Αρη όταν και πήρατε ανύπαρκτα πέναλτυ και μαζί με αυτά την νίκη.

Ετσι δεν είναι κ. Σισέ? Τότε ήταν καλά? Δεν αισθανόσουν ντροπή
?"

Η μήπως αισθανόσουν ντροπή πέρυσι με τους Σπάθες κτλ? Τότε μάλλον δεν σε πείραζε ούτε εσένα ούτε φυσικά τον προεδρό σου που ο ίδιος έλεγε και καμάρωνε ότι "καθάρισε την μπουγάδα". Ούτε σε χάλασε το περσινό πρωτάθλημα της βρωμιάς που πήρες. Ετσι?

Μάλλον όμως σε χάλασε πολύ η κατάσταση που επικρατεί μέσα στην ομάδα σου και απλά έψαχνες τρόπο να την κάνεις . Ε λοιπόν τον βρήκες και την κοπανάς άνετα και ωραία. Στο καλό και να μας γράφεις.

Ο καθένας κοιτάει μόνο την καμπούρα του άλλου, γιατί πολύ απλά την δική του δεν μπορεί να την δει. Η πιο σωστά δεν θέλει να την δει.


Δικαιολογίες για μια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ χρονιά μπορούν να βρεθούν πολλές.
Αλλά καμία δικαιολογία δεν μπορεί να αλλοιώσει την φετινή σας πραγματικότητα. Μιας ομάδας που έγινε περίγελος της Ευρώπης , που δεν πέτυχε νίκη σε έναν εύκολο όμιλο, που έχασε από μικρές ομάδες στο γηπεδό του και δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε μια ομάδα που τον έπαιξε στα ίσια , που κέρδισε βρώμικα με κάλπικα πέναλτυ 2 φορές τον Αρη, που πετσόκοψε τον Πανιώνιο και τον Πανσεραικό για να μην ξεφτιλιστεί. Που κυνηγούσαν οι "αντιεξουσιαστές" οπαδοί σας τους ίδιους σας τους παίκτες μέσα στο γήπεδο.
Δυστυχώς για εσάς αυτές είναι οι αλήθειες. Αν τώρα θέλετε να τις κρύψετε κάτω από το χαλάκι δικαίωμα σας. Αλλά η αλήθεια δεν αλλάζει. Τόσο το χειρότερο για εσάς. Διευκολύνετε την δική μας ομάδα έτσι όπως σκέπτεστε.
Περαστικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: