Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Δηλώσεις Ιβκοβιτς

Σε δηλώσεις στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό την Ισπανία, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για την κρισιμότητα του παιχνιδιού κόντρα στις "νυχτερίδες".

"Αυτά τα ματς είναι πάντα κρίσιμα και ειδικά μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε που ίσως να μας έκανε και καλό", είπε χαρακτηριστικά ο Ντούντα και συνέχισε δίνοντας το σύνθημα νίκης:

"Δείξαμε ειδικά μετά από εκείνο το ματς ότι είμαστε καλή ομάδα. Θα αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο που είναι σε καλή κατάσταση και έχει δυνατή έδρα. Εμείς ωστόσο θα προσπαθήσουμε για τη νίκη".

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες για να φύγουν νικητές από το παιχνίδι, τόνισε: "Στο ΣΕΦ, η Βαλένθια, ήταν μέσα στο παιχνίδι για περισσότερα από τριάντα λεπτά. Στην Αθήνα η φροντ λάιν μας ήταν πολύ καλή με πολύ υψηλά ποσοστά. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα και πρέπει να τρέξουμε".

Ο "Σοφός" έκλεισε της δηλώσεις του αναφερόμενος στην κακοδαιμονία που πλήτει την ομάδα του, μετά και τον τελευταίο τραυματισμό του Γιοτάμ Χαλπερίν: "Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Στην αρχή με τον Βασιλόπουλο, σήμερα χτύπησε και ο Χαλπερίν και περιμένω από τους πιο έμπειρους να βοηθήσουν. Γι’ αυτό θα βάλουμε τον Παπαλουκά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: