Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Πανικός στον Πειραιά. Στους -9 η διαφορά!!!

Πανικός επικρατεί στον Πειραιά μετά την σημερινή ηρωική ισοπαλία που κατέκτησε ο "πρωταθλητής" ΠΑΟ απέναντι στον Ατρόμητο.
Έχουν κοπεί τα γόνατα όλων μετά την αντεπίθεση των πρασίνων. Δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν. Μέχρι που σκέφτονται να εγκαταλείψουν και να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα επειδή τρέμουν την αντεπίθεση του ΠΑΟ.
Ο γύρος του θριάμβου σαν μάρανε........ Άντε και καλές απόκριες. Ο καρνάβαλος κοντεύει.
Μην ξεχνάτε μόνο το τι κράξιμο ρίχνατε εσείς οι ίδιοι στην ομάδα σας μέχρι πριν από 1 μήνα.
Και με νίκη αύριο του Θρύλου η διαφορά θα πάει στους 12 βαθμούς.
Και μετά ελάτε να μας ξαναπείτε για πρωταθλητές.
Για την παρακάτω φάση θα βγάλει ανακοίνωση ο ΠΑΟ και ο Σισέ σήμερα το βράδυ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
Ελα μωρέ. Τι έκανε το παιδί? Απλά έπαιζε με 2 τερματοφύλακες......Αν γινόταν ανάποδα η φάση, η πράσινη προπαγάνδα θα μίλαγε πάλι για χούντες και μαιμούδες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι είναι που βρίσκετε την όρεξη για πλάκα όλοι. Δεν βλέπετε τι γίνεται; Οι εφημερίδες πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Κάνουν ανοιχτό πόλεμο στον Ολυμπιακό, πάλι αποσιωπούν την διαιτητική εύνοια στον Παναθηναϊκό όπως όλη τη χρονιά. Οι άθρωποι είναι επικίνδυνοι όσο και οι οπαδοί-χούλιγκανς. Παιδιά δεν είναι το θέμα αν θα τους κάνουμε πλάκα εμείς, είναι ότι τα ΜΜΕ παραπλανούν τον κόσμο χωρίς έλεος. Δεν ξέρω τι πρέπει ακριβώς να γίνει αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει. Από την στιγμή που κάνουν καταγγελία αυτοί στην ΟΥΕΦΑ, μήπως θα έπρεπε η ΠΑΕ που κοιμάται όρθια ως συνήθως να φτιάξει φάκελο για άλλα πρόσφατα γεγονότα του Παναθηναϊκού; Μήπως θα έπρεπε να ανακινήσει το θέμα με τον ακρωτηριασμό της Τυχερού το οποίο τότε όλοι έθαψαν όπως όπως και τώρα εκθειάζουν τον κόσμο που της το προκάλεσε αυτό; Έχετε καταλάβει ότι αν αυτό γινόταν σε ευρωπαϊκό αγώνα, ο Παναθηναϊκός ίσως να αποβαλλόταν και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εδώ δεν τον τιμώρησε κανείς; Μήπως θα έπρεπε να φτιάξουν κανένα DVD με τα διαιτητικά όργια; Μήπως θα έπρεπε κάθε αγώνας σε Καραϊσκάκη και ΣΕΦ αν είναι διαμαρτυρία στην χούντα των ΜΜΕ με πανώ με τον ακρωτηριασμό της σεκιούριτι, με τον αιμόφυρτο Ευθυμιάδη, με τα υπόλοιπα επεισόδια που προκαλούν, με πανώ κατά των εφημερίδων που το παίζουν αντικειμενικές; Δεν είναι για γέλια και για καζούρα η κατάσταση. Έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Και πρέπει οι υγιής κόσμος του Ολυμπιακού να κάνει κάτι.