Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Μήτρογλου: «Άσος το ντέρμπι»


Μπορεί τους επόμενους πέντε μήνες να εκπληρώσει το χρέος του απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για βγάλει τον Ολυμπιακό από τη ψυχή και το μυαλό του, με τον Κώστα Μήτρογλου να σκέφτεται περισσότερο το ντέρμπι με τον Παναθηναικό και να ονειρεύεται τη στιγμή που θα το ξαναζήσει σαν παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Δε θα χωρούσε αμφιβολία ότι τα δικά του σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά μιλούν για νίκη των Πειραιωτών έναντι μίας ομάδας άξιας σεβασμού αλλά κατώτερης απόδοσης στο φετινό πρωτάθλημα, όπως σχολίασε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

«Το ματς είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό, αλλά πολύ πιο δύσκολο είναι για τον Παναθηναϊκό. Μέσα στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο του Ολυμπιακού να σπρώχνει την ομάδα, πολύ δύσκολα θα αντέξει ο Παναθηναϊκός. Είναι και πολύ καλύτερος φέτος ο Ολυμπιακός και φυσικά θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Άσος είναι το ντέρμπι. Πιστεύω ότι θα γίνει ωραίο παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι σε αυτά τα παιχνίδια πολλές φορές δεν παίζεται ωραίο ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα συμβεί το αντίθετο και θα δούμε ωραία μπάλα. Για τον Ολυμπιακό αυτό που έχει σημασία είναι να νικήσει βέβαια, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν τα παιδιά. Και εγώ ο Ολυμπιακός θέλω να νικήσει άλλωστε», δήλωσε ο 22χρονος επιθετικός που δεν ξεχνά βέβαια ότι το δικό του στο ποδόσφαιρο στοίχημα αυτή τη στιγμή είναι να οδηγήσει με την εμπειρία και την ικανότητα του τον Πανιώνιο στη σωτηρία.

«Ποιος δεν θέλει να παίζει σε αυτά τα παιχνίδια. Θα το ήθελα πολύ να παίξω και σε αυτό το ντέρμπι, αλλά τώρα είμαι στον Πανιώνιο και μέχρι το καλοκαίρι θα είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου. Καλά τα πάμε και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας και θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: