Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας

Το μεσημέρι της Δευτέρας (14/2) πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρξουν το Σάββατο (19/2) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (19:30) για την 23η αγωνιστική της Superleague. Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τους ερυθρόλευκους.
Οι πράσινοι, καταρχάς, ζήτησαν να φτάσει έγκαιρα η αποστολή της ομάδας τους στο Φάληρο και να μην υπάρξει καθυστέρηση όπως πέρσι.

Παράλληλα, ζήτησαν την διαβεβαίωση από τους ερυθρόλευκους πως κατά την διάρκεια της άφιξης τους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα υπάρξουν άνθρωποι που θα τους προστατέψουν ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επίθεσης προς το μέρος τους από οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο Γιάννης Μώραλης που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στην συνάντηση, ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως η πειραϊκή ΠΑΕ θα εγγυηθεί για την άριστη φιλοξενία τους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ώστε να ανταποδώσουν για την εξαιρετική αντιμετώπιση που είχαν οι ερυθρόλευκοι στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ. Ο Δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επίσης, έκανε δεκτό το αίτημα του "τριφυλλιού" ώστε να μην υπάρξουν σεκιούριτι στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων παρά μόνο αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: