Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Η σημερινή προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν κανονικά το πρωί (10:30) της Τρίτης (15/2) συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (19/2) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
O Μοϊσές Ουρτάδο, ύστερα από μεγάλο διάστημα απουσίας του, προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, βγάζοντας ολόκληρο το πρόγραμμα, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις.
Μέρος της ακολούθησε και ο Γιάννη Ποτουρίδης, ο οποίος δείχνει να συνέρχεται ενώ στη συνέχεια έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης ακολούθησαν, όπως ήταν προγραμματισμένο, οι Φρανσουά Μοδέστο, Άριελ Ιμπαγάσα, Ραούλ Μπράβο και Όλοφ Μέλμπεργκ. Ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς οι τέσσερις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, είχαν παρουσιάσει σημάδια κόπωσης και κρίθηκε αναγκαίο να χαλαρώσουν ενόψει του ντέρμπι ώστε να διατηρήσουν την φρεσκάδα τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Τετάρτη (16/2) με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: