Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1

Με γκολ του Ράφικ Τζεμπούρ στο 92ο λεπτό, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-1 στο κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και έστειλε τον πελάτη στο -10!

O Θρύλος καθάρισε τον αιώνιο πελάτη και πιθανότατα μαζί με αυτόν και το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. 1 περισσότερο από όλους τους άλλους.

Τώρα μπορείτε να βγάλετε όλη την χολή σας και να πείτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Μιλήστε για αίσχη, για ντροπές και ότι παπαριά θέλετε. Αλλά μην ξεχάσετε να μας πείτε τι νοιώσατε και στα 2 ματς με τον Αρη όταν και πήρατε ανύπαρκτα πέναλτυ και μαζί με αυτά την νίκη.

Ετσι δεν είναι κ. Σισέ? Τότε ήταν καλά? Δεν αισθανόσουν ντροπή?.


Ρε Αντε Γειά . Λαμόγια. Ο καθένας ξέρω ότι μιλάει μόνο για αυτά που τον συμφέρουν. Για τα άλλα ΜΟΥΓΚΑ......Ετσι δεν είναι ΠΕΛΑΤΕΣ?

Και για να πάμε και στο αγωνιστικό κομμάτι, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δίκαια κέρδισε σήμερα. Και αν δεν είχε κρατήσει την ομάδα ο προπονητής πίσω στο β' ημίχρονο θα είχε πετύχει και άλλα γκολ απέναντι στους ανύπαρκτους.

Τώρα μπορείτε να αρχίσετε τον προγραμματισμό σας για την νέα χρονιά. Και του χρόνου.........

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα (90΄ Πάντελιτς), Μιραλάς (78΄ Ζαϊρί), Φουστέρ (61΄ Ντουντού), Τζεμπούρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (80' Σιμάο), Κατσουράνης, Λέτο, Νίνης (66' Γκοβού), Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: