Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ στο ματς του ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Μιραλάς (23') και Λεονάρντο (43') οι σκόρερ μιας αναμέτρησης.
Χωρίς να παίξει καθόλου μπάλα ο Θρύλος, λόγω του αγώνα με την Ντόρτμουντ που ακολουθεί, πήρε την ισοπαλία και έδειξε να βολεύεται με αυτή.
Κακώς κατά την γνώμη μου γιατί απέναντι του είχε μια κακή ομάδα που πιθανόν να χάσει από όους τους άλλους διεκδικητές του τίτλου. Αλλά τέλος πάντων.
Ακόμη και έτσι θα μπορούσε να κάνει πλάκα. Αλλά προτίμησε να μην φορτσάρει καθόλου, όπως φάνηκε ξεκάθαρα. Οι παίκτες δεν έβαζαν τα πόδια τους στην φωτιά και έπαιξαν συντηρητικά για τον φόβο τραυματισμού.
Γκολάρα από τον Κέβν Μιραλάς ο οποίος δείχνει να παίρνει μπροστά.

Και βέβαια είχαμε έναν κάκιστο διαιτητή που δεν άφησε να παιχτεί ποδόσφαιρο αφού σφύριζε ότι του κατέβαινε από το κεφάλι κάθε 10 δευτερόλεπτα. Τόσα φάουλ σε επαφές ούτε στο μπάσκετ δεν σφυρίζονται. Ημαρτον πια με τους Ελληνες διαιτητές. Μιλάμε για καταστροφείς του θεάματος. Δεν αφήνουν να παιχτεί ποδόσφαιρο.
Συνθέσεις:

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Γεωργέας (Κοντοές 84'), Μανωλάς, Κάλα, Καράμπελας, Μάκος, Βάργκας, Λαγός, Λεονάρντο (Κάρλος 75'), Γκούντγιονσεν (Καφές 46'), Λυμπερόπουλος.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Χολέμπας, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα (Μακούν 92'), Φουστέρ (Μέλμπεργκ 46'), Μιραλάς, Αμπντούν (Φετφατζίδης 63'), Τζεμπούρ.

1 σχόλιο:

dj brandon gr1996 είπε...

protimise na min fortsari ????
den les pos h aek epeze me tin 2h omada kai den mporeses na tin kerdisis .. den fortsare xaxaxaxaxax are kakomirides ... etsi ta pernete ta protathlimata katastrefontas tin aek>?? kino mistiko pos esis xalate tin aek ala vlepis pos h aek kai xoris omada sas pezei mpala ... rezilides tromara sas thelete kai mpala