Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ασπιάθου: "Να δουλέψουμε στην ψυχολογία"

Ο βοηθός του Ερνέστο Βαλβέρδε, παραχώρησε δηλώσεις στη "Nova", υποστηρίζοντας πως πρέπει να δουλέψουν στον τομέα της ψυχολογίας, ενόψει της επικείμενης συνάντησης.

"Πιστεύω πως θα είναι δύσκολος αντίπαλος (σ.σ.: ο Πανιώνιος), αν και ακόμα δεν έχει καλά αποτελέσματα στην έδρα του.

Εμείς είχαμε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση όπως αυτό με την Μπορούσια και σίγουρα σε αυτό το παιχνίδι θα προσπαθήσουν να παίξουν καλά για να κάνουν τα πράγματα δύσκολα για εμάς και έχουμε δουλειά σε ψυχολογικό τομέα για να τους βάλουμε ξανά στο πρωτάθλημα", είπε αρχικά ο Ασπιάθου και συμπλήρωσε σχετικά με το ότι είναι το τρίτο ματς που δίνει ο Ολυμπιακός μέσα σε 9 μέρες: "Σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε την ψυχολογία των παικτών καθώς ο αντίπαλος μας δεν είναι τόσο μεγάλο όνομα όσο οι προηγούμενοι.

Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν μπορούσες να πεις πολλά γιατί η ψυχολογία τους ήταν έτοιμη αλλά τώρα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό καθώς οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πως θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας και δεν υπήρχε πολύς χρόνος από το προηγούμενο παιχνίδι, οπότε πρέπει να δουλέψουμε πολύ πάνω στην ψυχολογία".

Τέλος, για το δύσκολο πρόγραμμα, υπογράμμισε τα εξής: "Εμείς προσπαθούμε να δουλέψουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βλέπουμε μπροστά μας, μόνο τον επόμενο αγώνα, δεν βλέπουμε τίποτα παραπάνω. Όντως είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: