Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Άρρωστος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Το δυσάρεστο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πως δεν είχε στη διάθεσή του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από κρυολόγημα και κατόπιν εξέτασης από τον γιατρό, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.
Φυσικά ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" δεν προπονήθηκε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι έτοιμος το Σάββατο. Κάτι τέτοιο θα φανεί τις επόμενες ημέρες και αν θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Να θυμίσουμε πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε ταλαιπωρηθεί από γρίπη πριν από τρεις εβδομάδες και απουσίασε από το ματς στο "Καραϊσκάκης" με μια άλλη ομάδα με ασπρόμαυρα (τον ΠΑΟΚ).

Κατά τ' άλλα, ο Τοροσίδης έκανε έντονο πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο και στο γυμναστήριο και ανεβάζει στροφές, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Φέισα. Και οι δύο τους αναμένεται να επιστρέψουν και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον στο εκτός έδρας ματς με την Ντόρτμουντ για το Champions League.

Εξίσου ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Φουστέρ που υπεβλήθη σε εξέταση και όπως διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του έχει παρουσιάσει βελτίωση. Ο Ισπανός πήγε μάλιστα στου Ρέντη και ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Τέλος, ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Η προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδας για το ματς με τον ΟΦΗ θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: