Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Δηλώσεις παικτών

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε για το ματς: "Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα ματς πολύ σημαντικό για την ομάδα μου. Για εμάς ήταν ένα ματς τελικός. Κάναμε όμως μεγάλη προσπάθεια, βγάλαμε ενέργεια και κάναμε αρκετές φάσεις. Όλη η ομάδα είχε καλή αμυντική λειτουργία, όχι μόνο εγώ και ο Όλοφ. Και αυτό είναι σημαντικό. Θα πρέπει, όμως, να σταθεροποιήσουμε αυτή την καλή αμυντική λειτουργία που δείξαμε, μία καλή αμυντική λειτουργία την οποία έχουμε στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και μας έχει βοηθήσει.

Είναι σημαντικό να κρατάμε μακριά τον αντίπαλο. Αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά διαστήματα, στα οποία κάναμε κάποια λάθη, σταθήκαμε πολύ καλά στην άμυνα. Κάναμε ένα μέτριο ματς με την ΑΕΚ και παίξαμε καλύτερα κόντρα στην Ντόρτμουντ. Το σημαντικό είναι που νικήσαμε εμείς, δεν μας νοιάζει που κέρδισε η Άρσεναλ στην Γαλλία την Μαρσέιγ. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας ενόψει της συνέχειας. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε ποιότητα τόσο σαν παίκτες, όσο και σαν ομάδα. Χρειάζεται να δουλέψουμε ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει τους στόχους.

Το επόμενο παιχνίδι με την Μπορούσια στη Γερμανία είναι πολύ σημαντικό, όπως θα είναι και εκείνο την 5η αγωνιστική με την Μαρσέιγ στη Γαλλία. Εμείς θα πάμε στο Ντόρτμουντ ώστε να κερδίσουμε και να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης μας στην επόμενη φάση. Σίγουρα τα δύο επόμενα ματς για εμάς θα είναι αρκετά δύσκολα και το γνωρίζουμε, αλλά θα φροντίσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μέρα με την μέρα, το πιστεύω, θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Σαν χώρα περνάμε μεγάλες δυσκολίες, κυρίως οικονομικές και για τον λόγο αυτό θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μας συμπαραστάθηκαν και μας έσπρωξαν στη νίκη".
Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των ερυθρολεύκων Χολέμπας επεσήμανε πως το παιχνίδι ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες, τονίζοντας πως η νίκη ήταν επιβεβλημένη για τον Ολυμπιακό.

"Ηταν ένας δύσκολος αγώνας εξ' αρχής. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και κάναμε ότι μπορούσαμε. Στην πρώτη φάση αξίζαμε να σκοράρουμε. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και πετύχαμε μια καθοριστική νίκη", ανέφερε αρχικά ο 27χρονος αμυντικός και συμπλήρωσε: "Ετσι γίνεται στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν κάποιοι αγώνες που πρέπει να κερδίζεις και το καταφέραμε σήμερα (σ.σ. 19/10) αφού για εμάς η επικράτηση ήταν επιβεβλημένη. Είχα δυνατότητα να πετύχω και άλλο γκολ αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα.

Αφιερώνω τη νίκη σε φίλους μου, οι οποίοι είναι αντίπαλοι οπαδοί της Ντόρτμουντ και χάρηκαν πολύ. Πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα και στο εκτός έδρας ματς με την Μπορούσια στη Γερμανία".

Όσον αφορά μελλοντική κλήση του στην Εθνική Ελλάδος, ο Χολέμπας ευχήθηκε να φορέσει τα γαλανόλευκα:

"Ελπίζω να συμβεί. Δεν μπορώ να το ξέρω, είναι υπόθεση κάποιον εγγράφων για να παίξω στην Εθνική".

Δεν υπάρχουν σχόλια: