Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Δίωξη στον Ολυμπιακό για εκτεταμένα επεισόδια με Εργοτέλη!!!!

Ερωτηματικά προκαλεί η δίωξη που άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας στον Ολυμπιακό. Τι έγινε τελικά στο Παγκρήτιο και γιατί δεν ευσταθούν οι κατηγορίες.
Συγκεκριμένα, ο κ. Φάκος κατηγορεί τους ερυθρόλευκους για το γεγονός ότι κάποιοι πήδηξαν μία μάντρα έξω από το γήπεδο και εν συνεχεία ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο αθλητικός εισαγγελέας, όμως, όπως λένε στον Πειραιά, αγνοεί το ότι οι πρωταθλητές δεν ζήτησαν και δεν πήραν επίσημα εισιτήρια από τον Εργοτέλη, κάτι που σημαίνει ότι δεν στέκει το κατηγορητήριο.

Να σημειώσουμε ότι, Η υπόθεση κανονικά θα έπρεπε να εκδικαστεί αύριο (27/10), ωστόσο λόγω απεργίας των δικηγόρων μετατίθεται για την επόμενη βδομάδα.

Παρ' όλα αυτά και την επόμενη εβδομάδα δύσκολα να εκδικαστεί για τον ίδιο λόγο. Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχουν φόβοι μήπως και "κλείσουν" το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο ντέρμπι της 19ης Νοεμβρίου με τον Παναθηναϊκό, κάτι που θα ήταν αδιανόητο βάσει της εικόνας που έχουμε από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Ο Ολυμπιακός, όμως, αν τραβήξει μέχρι εκεί η υπόθεση τότε θα ζητήσει αναβολή, έτσι ώστε, να μην τιμωρηθεί στο ματς με τους πράσινους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: