Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Α. Παπαδόπουλος: Μπορούμε το διπλό

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εκπροσώπησε στην συνέντευξη Τύπου τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο διεθνής αμυντικός του Θρύλου σε ερώτηση αν είναι τελικός το ματς με την Ντόρτμουντ είπε: «Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας δεν θα ήθελα να το χαρακτηρίσω τελικό, γιατί όλα αυτά τα χρόνια, όσα ματς δίνουμε πρέπει να τα κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του.
«Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Αβραάμ.

Για το αν μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά το ματς με τον ΟΦΗ, ο «βράχος» του Θρύλου τόνισε: «Το ελπίζουμε όλοι, αυτό το ματς πέρασε και ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη, να παρουσιάσουμε το καλό πρόσωπο του Ολυμπιακού για να πετύχουμε τον στόχο. Μπορούμε να πάρουμε το ματς αρκεί να δώσουμε όλοι τον καλύτερό ματς εαυτό».

Στη συνέχεια, ο Αβραάμ σχολίασε: «Η Ντόρτμουντ θα μπει πολύ δυνατά όπως σε όλα τα ματς, το ίδιο συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια πρέπει να είμαστε και εμείς και να παίξουμε το παιχνίδι το δικό μας. Είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Αν πετύχουμε ένα γκολ θα είναι ακόμη καλύτερα για εμάς».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί γκολ μόνο σε ένα παιχνίδι, είπε: «Μας προβληματίζει το γεγονός, αλλά δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα πάνω σε αυτό το κομμάτι, χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το θετικό είναι ότι παρά τα γκολ παίρνουμε αποτελέσματα. Θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο αύριο, η ομάδα θα αρχίσει να βελτιώνεται σιγά σιγά και πιστεύω θα είμαστε χαρούμενοι όταν τελειώσει το ματς».

Όταν του ζητήθηκε να στείλει το μήνυμά του στον κόσμο, απάντησε: «Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις, αυτό που μπορώ να πω από την πλευρά μου και από τους παίκτες είναι ότι θα μπούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενη τη φίλαθλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Αυτό θέλουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ώστε να καταφέρουμε κάτι καλό».

Κλείνοντας, ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου σημείωσε: «Σίγουρα περνάμε δύσκολα ως χώρα, ως Ολυμπιακός εκπροσωπούμε την Ελλάδα και θέλουμε να δώσουμε χαρά στους Έλληνες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Να δώσουμε το 100% όλοι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: