Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ 3-1

Ο Θρύλος νίκησε τη Ντόρτμουντ με 3-1 (Χολέμπας 8', Τζεμπούρ 40', Μοδέστο 78' - Λεβαντόφσκι 26') και παρέμεινε ζωντανός στην μάχη της πρόκρισης στην φάση των "16" του Champions League!
Την ξεφτίλισε. Απλά και ωραία. Ο Θρύλος ξεφτίλισε την πρωταθλήτρια Γερμανίας με 3-1 σε ένα βράδυ που έκανε υπερήφανους όλους του Ελληνες με την νίκη του.
Εκανε υπερήφανους του Ελληνες που έχουν ακούσει από τους Γερμανούς τα τελευταία 2 χρόνια ουκ ολίγα. Και τώρα ήρθε η ώρα να τα πληρώσουν σε αθλητικό πλαίσιο πάντα. ΚΑι τα πλήρωσαν από τον ψυχωμένο Θρύλο που τιμώρησε την υπεροψία τους.
Δεν νομίζω να υπήρξε ούτε ένας υστερήσας σήμερα από την ομάδα μας. Ολοι έδωσαν το 100% για να πετύχουν την νίκη. ΑΠλά υπήρχαν κάποιοι που ήταν λίγο καλύτεροι από τους υπόλοιπους.
Οπως για παράδειγμα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Αβραάμ Παπαδόπουλος που κατάπιε όποιον Γερμανό βρέθηκε απέναντί του. Η τον Μέγιστο μπαλαδόρο Αριέλ Ιμπαγάσα που ξέρει 100 καντάρια μπάλα. Η επίσης τον Ράφικ Τζεμπούρ που έκανε ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια του στον Ολυμπιακό. ¨Οπως βέβαια και από τον Ορμπάιθ που ήταν πανταχού παρών. Γενικά δεν υπήρχε ούτε ένας που να υστέρησε έστω στο ελάχιστο σήμερα.
Και αξίζουν συγχαρητήρια γιαυτό.
Και όπως εύστοχα είπε και ένα σύνθημα που ακούστηκε στο γήπεδο, ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
Για να μην ξεχνιόμαστε Γερμαναράδες.....Αντε γειά.........

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν (73' Μανιάτης), Ιμπαγάσα, Μιραλάς (91' Φετφατζίδης), Χολέμπας, Τζεμπούρ (87' Πάντελιτς).

Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βάιντενφελερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Γκέτσε (82' Γκρόσκροϊτς), Γκουντογκάν (56' Λάιτνερ), Μπέντερ, Πέρισιτς, Λεβαντόβσκι, Γκακάβα (65' Μπλατζικόφσκι).
Μετά από αυτήν την μεγαλειώδη νίκη επί των Γερμανών και το "διπλό" της Άρσεναλ στην Μασσαλία (0-1), ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός στην μάχη της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League. Επόμενη ευρωπαϊκή μάχη για τον Ολυμπιακό, την 1/11 στο "Signal Iduna Park" απέναντι στην αποψινή του αντίπαλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: