Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ιμπαγάσα: «Συνέχεια στη σωστή δουλειά»


Από τους πολυτιμότερους και πιο φορμαρισμένους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Άριελ Ιμπαγάσα θέλει για τον ίδιο αλλά κυρίως για την ομάδα να συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο, παραμένοντας σε τροχιά νίκης και στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Σε όλους τους αγώνες της Superleague στοίχημα εξάλλου για τους «ερυθρόλευκους» είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, απέναντι στους Κρητικούς όμως τα πράγματα ίσως είναι δυσκολότερα γι’ αυτό και ο Αργεντινός εφιστά την προσοχή.

Οι δύο ομάδες είχαν και μία φιλική συνάντηση το καλοκαίρι, έκτοτε όμως έχουν αλλάξει πολλά.

Τι κι αν λοιπόν το ματς φιλοξενείται στο «Καραϊσκάκης», τι κι αν η μέχρι τώρα απόδοση των Πειραιωτών δίνει περισσότερα προγνωστικά υπέρ της επικράτησης του, η εμπειρία του 34χρονου μέσου κάνει κάθε κατάσταση να φαίνεται διαφορετική.

«Είναι μία δύσκολη ομάδα γιατί νίκησε την ΑΕΚ και τώρα θα έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά εμείς δεν μπορούμε να κοιτάξουμε το φιλικό που είχαμε δώσει τότε με τον ΟΦΗ γιατί δεν ήμασταν καλοί, τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να παίξουμε τώρα για να νικήσουμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Είναι δύσκολο να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια καλά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πρώτα το ματς με τον ΟΦΗ και μετά να σκεφτούμε τον αγώνα του Champions League. Ξέρουμε ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο αλλά με την προσπάθειά μας και με την κατάσταση που είμαστε τώρα πιστεύω θα τα καταφέρουμε», σχολίασε στη Web TV του «Olympiacos.org».

Δεν υπάρχουν σχόλια: