Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός - Άρης 2-1

Ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην μαθηματική κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με σκορ 2-1 επί του Άρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 
Οι ερυθρόλευκοι είχαν καλή απόδοση στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης όταν και προηγήθηκαν με 2-0 μετά τα τέρματα των Τζεμπούρ (9') και Μανιάτη (37'). Στο ίδιο διάστημα οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η απόδοση της ομάδας ήταν κάκιστη και θύμισε ματς με την λεβάντε, με αποτέλεσμα ο κόσμος για μια ακομη φορά να εξαγριωθεί και να γιουχάρει τους παίκτες στο τέλος του αγώνα. Κατά την γνώμη μου απόλυτα δικαιολογημένα αφού ένα ματς για 6-0 κατάφεραν να το κανουν ντερμπυ στο τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο "Μίτσελ"): Μέγκιερι, Μανιάτης, Μασάντο (66' Ιμπαγάσα), Παπάζογλου, Φέισα, Τζεμπούρ, Βλαχοδήμος, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Αμπντούν (78' Φετφατζίδης).
  
Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τάτος, Κοτσαρίδης (46' Τριανταφυλλάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας (56' Τσουκάνης), Διαμαντάκος, Ηρακλής (46' Αγγελούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: