Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ


Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:

Για το πώς εξηγεί τη διαφορά στην απόδοση του Ολυμπιακού από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο: "Κι εμείς εντοπίσαμε αυτήν την αλλαγή. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Άρη. Δικαιούμασταν περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να επιμείνουμε περισσότερο στην ένταση στο στυλ παιχνιδιού μας, αλλά χάσαμε δύο σημαντικά κομμάτια στην τακτική μας: τις θέσεις μας και την κατοχή μπάλας. Επιτρέψαμε στον Άρη να μας βάλει γκολ στη μοναδική προσπάθειά του εναντίον μας. Χάσαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες για να "κλειδώσουμε" το αποτέλεσμα. Το τελικό 2-1 δεν δείχνει το πόσο καλοί ήμασταν, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Η εξήγηση είναι ότι έχουμε ζητήσει πολλά από τους παίκτες μας. Είχαμε πολλά παιχνίδια και ταξίδια και καθόλου ξεκούραση".

Για το αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης: "Σας είπα και μετά τη ρεβάνς με τη Λεβάντε πως αν πω κάτι για αυτό, θα είναι σαν να κατηγορώ τον προηγούμενο προπονητή, κάτι που δεν θέλω να κάνω. Για αυτό είπα πως, ήδη, οι παίκτες έχουν δώσει πολλά. Όταν υπάρχει μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δώσουν τα πάντα για να εντυπωσιάσουν και να ευχαριστήσουν τον προπονητή τους. Η συνεχής αυτή προσπάθεια εξάντλησε τους παίκτες. Αν θα μπορούσα να ξεχωρίσω τα δύο ημίχρονα του αγώνα, στο πρώτο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είχαμε βάθος και στρατηγική στο παιχνίδι μας, ενώ ήμασταν πολύ καλοί στις στημένες φάσεις".

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού που αγωνίζονται ως δανεικοί στον Άρη (σ.σ. Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος): "Τους έχω ξαναδεί. Ο Τάτος είναι παίκτης καταπληκτικού επιπέδου. Παίζει στον Άρη σε μία ιδιαίτερη στιγμή για την τωρινή ομάδα του. Έχει πολύ καλή ποιότητα και μπορεί να προσφέρει πολλά".

Για το αν υπάρχει κάποιο κέρδος σε επίπεδο παικτών από την αποψινή νίκη: "Για τον Βλαχοδήμο μιλάμε σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις Τύπου, πάντα με θετικό τρόπο. Είμαστε ευχαριστημένοι και σήμερα μαζί του. Ο Χολέμπας απέδειξε ότι μπορεί να παίξει βασικός σε αυτήν την ομάδα. Δεν θέλουμε να ξεχωρίσουμε κάποιους παίκτες περισσότερο από κάποιους άλλους. Ως σύνολο, χαρακτήρα, προσωπικότητα και αποφασιστικότητα, ήμασταν πολύ καλοί"

Δεν υπάρχουν σχόλια: