Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 25-6

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην πισίνα του Πειραιά, καθώς "βύθισε" τον ΠΑΟΚ με το επιβλητικό σκορ 25-6, σημειώνοντας 8 γκολ στην τρίτη περίοδο. 

"Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ παρουσιαστήκαμε σοβαροί και γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Επιθετικά είχαμε ρυθμό αλλά κάναμε κάποια αμυντικά λάθη που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει, όπως τα δύο γκολ που δεχτήκαμε από τη θέση του φουνταριστού" τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχοςκαι πρόσθεσε: "Αυτή την εποχή προετοιμαζόμαστε, περιμένοντας και την κλήρωση, για τα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε τον Μάρτιο στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Σε ερώτηση για τον αποκλεισμό του Μουρίκη, ο Ελληνας τεχνικός απάντησε: "Εμεινε εκτός εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος. Πάνω απ’ όλα και απ’ όλους είναι η ομάδα".
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-3, 5-1, 8-1, 7-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης, Καπότσης 2, Φουντούλης Ι. 6, Ποντικέας, Μπλάνης 2, Ντόσκας 2, Δερβίσης 1, Κολόμβος 3, Μάλιαρακ 5, Σχίζας, Φλώρος Χρ., Τζώρτζης 3, Αργυρόπουλος.

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης):Κεχαγιάς, Σαρησάββας 1, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 1, Παππάς, Σιταρένιος, Κόλιανιν, Αληχανίδης Β., Προσινικλής, Χρυσοσπάθης 2, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης, Σολανάκης 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: