Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Κοντρέρας: "Χρέος απέναντι στον κόσμο"


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας στη συνέντευξη Τύπου:

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει αύριο ο Ολυμπιακός για να βελτιώσει το πρόσωπο που παρουσίασε στην Ισπανία και να πετύχει την ανατροπή;

"Κατ' αρχήν θα πρέπει να κάνουμε το αντίθετο από αυτό που κάναμε την περασμένη εβδομάδα. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Ήδη ξέραμε και τότε ποια ήταν τα πλεονεκτήματα της Λεβάντε. Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και δεν πρέπει να επαναληφθούν αύριο".

Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και να κάνει αυτή τη μεγάλη ανατροπή;

"Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για εμάς. Όμως ξέρετε όλοι ότι είμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο και έχουμε την υποχρέωση και την θέληση να αλλάξουμε αυτή την εικόνα του συγκεκριμένου ζευγαριού".

Εσύ και οι υπόλοιποι παίκτες περιμένετε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που ζήσατε στην Βαλένθια;

"Χωρίς καμία αμφιβολία πιστεύω ότι το αυριανό ματς θα είναι τελείως διαφορετικό. Και την προηγούμενη εβδομάδα ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι και αύριο να είναι η δική μας βραδιά".

Ποιο θα ήταν το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

"Το μόνο που θέλουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε για τη συνεχή στήριξη προς την ομάδα μας. Έχουμε ένα χρέος απέναντί τους και θα προσπαθήσουμε όλοι για να αλλάξει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα".

Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς; Το μειονέκτημα το ξέρουμε. Είναι το 3-0.

"Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι ότι ήδη ξέρουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας, μας απέδειξε ότι είναι επικίνδυνος. Εμείς θα κοιτάξουμε να μην δεχτούμε γκολ και με την στήριξη του κόσμου να πιέσουμε και να βάλουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα ένα γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: