Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μαρινάκης-«Και εγώ τον ονειρεύομαι αλλιώς»


Αρχικά ανέφερε: «Πάρα πολύ στεναχωρημένος για τον κόσμο της ομάδας μας. Στο πρώτο ματς πραγματοποιήσαμε μια κακή εμφάνιση όπου χάσαμε με 3-0 έπειτα από κακή εμφάνιση και πολύ κακή διαιτησία. Αλλά είμαστε Ολυμπιακός και ο Ολυμπιακός πρέπει να νικάει και με κακή διαιτησία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη, όπου ο Θρύλος ηττήθηκε με 1-0: «Και σήμερα ήταν συγκινητικό ότι το Καραϊσκάκη γέμισε. Ο κόσμος ήρθε για να υποστηρίξει την ομάδα. Και έχει δίκιο ότι τον ονειρεύεται διαφορετικά. Και πρώτα απ’ όλα εγώ τον ονειρεύομαι διαφορετικά. Έχουμε δώσει και χρήματα και τη ζωή μας και δουλεύουμε συνέχεια. Από τότε που τον πήρα έχουμε αλλάξει. Την πρώτη χρονιά πήραμε πρωτάθλημα, την δεύτερη νταμπλ και κάναμε πορεία στην Ευρώπη. Και σήμερα να τον βλέπεις να πραγματοποιεί τέτοια εμφάνιση, απέναντι σε μια ομάδα που έχει το 1/3 του μπατζετ είναι λυπηρό. Εμείς, όμως, συνεχίζουμε. Πήραμε νέο προπονητή και τον στηρίζουμε. Θα έχει τον χρόνο να κάνει όλες τις διορθωτικές αλλαγές που χρειάζεται για να πάμε ακόμη καλύτερα. Τώρα πρέπει να συνεχίζουμε. Να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν χάθηκε τίποτα! Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε και εμείς είμαστε εδώ. Θα ενισχύσουμε τον Ολυμπιακός το καλοκαίρι με σκοπό να πάρουμε του χρόνου το πρωτάθλημα και να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη.

Τέλος, αναφέρθηκε στο που είχε σκοπό να αφιερώσει τη νίκη (αν ερχόταν σήμερα) ή την πρόκριση: «Είχα σκοπό σήμερα να αφιερώσω τη νίκη ή την καλή εμφάνιση για τα παιδιά στη Βαλένθια που ήταν εκεί. Δίπλα στην ομάδα. Που έφυγαν με πούλμαν, με βαπόρια για να δουν τον Ολυμπιακό. Και μετά έφυγαν με πούλμαν για την Ξάνθη. Μια εβδομάδα έκαναν ταξίδι για να δουν 3 ώρες ποδόσφαιρο. Λυπάμαι πολύ που σήμερα απογοητευτήκαν. Ούτε κρυβόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα δυνατός και θα βγει νικητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: