Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Εκείνο τον Θεοδωρίδη στην ΟΥΕΦΑ για μόστρα τον έχουμε?

Ειλικρινά ρε μάγκες ας μου εξηγήσει κάποιος επιτέλους μετά από ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ χειρουργείων που μας έχουν περάσει στην Ευρώπη.
Στην ΟΥΕΦΑ είναι από τα μεγάλα κεφάλια ο Θ. Θεοδωρίδης, γιος του Σάββα αν δεν κάνω λάθος, δεξί χέρι του Πλατινί και πάει λέγοντας.
Και μας έχει πηδήξει ο κάθε πικραμένος ασήμαντος, αλεξιπτωτιστής διαιτητίσκος που μας βρίσκει στο περασμά του.
Τι να πρωτοθυμηθώ τόσα χρόνια. Ολα τα εχουμε δει, αμυντικούς να αποκρούουν με τα 2 χέρια μέσα στην μικρή περιοχή και να λέει παίζετε, πέναλτυ ανύπαρκτα, αποβολές μαιμού, γκολ που δεν μέτρησαν ποτέ, πέναλτυ που δεν δόθηκαν ποτέ.
Δηλαδή ρε μάγκες αυτος ο Θεοδωρίδης τι σκατά κάνει εκεί στην ΟΥΕΦΑ γ@μ# το κερατό μου γ@μ#? 
Ποιος δουλεύει ποιον ρε πο@#$τη μου επιτέλους?
Ας μας πει κάποιος τι σκατά κάνει αυτός ο τύπος στην ΟΥΕΦΑ. Οι κύπριοι έχουν εκείνο τον τύπο στην ΟΥΕΦΑ και έχουν Γ@μ@σει κόσμο και κοσμάκη εδώ και 3 χρόνια. Εχουν πάρει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ σε όλα τα Ευρωπαικά ματς τους.
Και εμάς μα πηδάνε όπου μας βρούνε.
Δικαιολογίες ΤΕΛΟΣ.
Να πάει στο διάολο και ο Θεοδωρίδης και ο κάθε Θεοδωρίδης.
Μίλα ρε άνθρωπε μια φορά, κάνε κάτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Οχι να με παίζουν 60-40. Το 50-50 θέλω ρε π@#$τη μου μια φορά στην γαμημένη την Ευρώπη.
Ειδικά με ομαδούλες σαν την Λεβάντε. Δεν έπαιζα και με την Ρεαλ ή την Μπάρτσα που θα το καταλάβαινα να είχαν μια αβάντα.
Γιαυτό λοιπόν να μην ξανακούσω για κανένα Θεοδωρίδη και καμία ΟΥΕΦΑ και μαλακίες.
Μόνοι μας ότι κάνουμε αφού οι έχοντες και κατέχοντες είναι απλά ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κάνουν το οτιδήποτε για να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: