Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 5-11

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι "αιωνίων" με τον Παναθηναϊκό στο πόλο. Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου επικράτησε εκτός έδρας, στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, με 11-5 του Παναθηναϊκού και πετυχε την 9η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θόδωρος Βλάχος, μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά. Μία νίκη επί του Παναθηναϊκού έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο μας. Εμείς ως ομάδα πήραμε τους τρεις πόντους από τον αγώνα και συνεχίζουμε αήττητοι. Κερδίσαμε πιο εύκολα απ' ό,τι περιμέναμε. Η ομάδα μας έχει πλέον δύο σημαντικά ματς με την Έγκερ και την Βουλιαγμένη και θα παίξει για να πάρει άλλες δύο νίκες".

Ο διεθνής φουνταριστός της ομάδας του Πειραιά, Κώστας Μουρίκης, τόνισε: "Η ομάδα πήρε άλλη μία νίκη απέναντι μάλιστα στον Παναθηναϊκό, που είναι παραδοσιακά και ο μεγάλος της αντίπαλος. Θα μπορούσαμε να έχουμε ξεφύγει περισσότερο στο σκορ, αλλά σημασία έχει το τρίποντο. Πλέον, το μυαλό μας είναι στην Έγκερ. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς στην Ουγγαρία, αλλά πάμε για τη νίκη".

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 2-3, 0-2.

Παναθηναϊκός (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόγκωνας 1, Χατζηγούλας 1, Αφρουδάκης Γ. 1, Τζαβάρας, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γερακούδης, Παρασκευόπουλος, Κονταξής, Σιδέρης.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 2, Γούνας,  Καπότσης, Φουντούλης Ι. 2 (π.), Βλαχόπουλος 2, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 3, Σχίζας, Γαλανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: