Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Η Αποστολή για Ατρόμητο. Μέσα και ο Μήτρογλου

Με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (28/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το βράδυ της Τετάρτης (29/1, 20:00). Πρόκειται για την πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο Περιστέρι.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σχετικά με την προπόνηση της Τρίτης υπήρχε για το αν μετά το τέλος της, το όνομα του Κώστα Μήτρογλου θα ήταν ανάμεσα σε αυτά που θα επέλεγε ο Μίτσελ για την αποστολή κόντρα στον Ατρόμητο.

Τελικά ο 25χρονος διεθνής φορ συμπεριλήφθηκε κανονικά στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού, παρά το γεγονός πως βρίσκονται πάντα σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Φούλαμ για την πώληση του παίκτη στον αγγλικό σύλλογο.
Με το τέλος της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κάρολ, Μέγκιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Στσέποβιτς, Τόρες, Βέργος και Βούρος.

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν κανονικά το πρωί της Τετάρτης (29/1), ενώ οι εντός θα δουλέψουν πάνω στο κομμάτι των στημένων φάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: