Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η συνέντευξη Τύπου Γ. Μπαρτζώκα

Η συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ηλυσιακό είχε αρκετό «ζουμί». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε σε όλα τα «φλέγοντα» ζητήματα, με πρώτο αυτό που έχει να κάνει με νέα αλλαγή στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

«Αυτή η σκέψη ακόμα κι αν δεν είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου, πρέπει να την διώξω αμέσως, γιατί μπορεί να μας αποπροσανατολίσει. Εμείς με το υπάρχον ρόστερ και τον Πέτγουει πίσω, μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ματς. Έχουμε δύο δισαφορετικές ομάδες (μια με τον Μουν στην Α1 και άλλη μια με τον Πέτγουει στην Ευρωλίγκα) και θα βαδίσουμε σίγουρα έτσι τουλάχιστον ως το τέλος του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας. Αυτή την στιγμή, όμως, δεν υπάρχει σκέψη για αλλαγή».

Σε ότι αφορά την πρώτη εμφάνιση του Τζαμάριο Μουν είπε. «Το θετικό είναι ότι ήταν το πρώτο ματς του Μουν στην Ευρώπη. Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, αλλά πρέπει να μάθει την ομάδα και να τον μάθουν οι συμπαίκτες του. Θεωρώ ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλησε να πει αν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα του Λο κι αρκέστηκε σε μια διπλωματική απάντηση. «Είναι καθαρά ιατρικό θέμα. Αν δεν είχε χτυπήσει ο Λο, δεν θα προχωρούσαμε σε αλλαγές. Ήταν ένας από τους πιο σημναντικολύς παίκτε;ς για μας. Είναι ιατρικό θέμα και μακάρι να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο για το παιδί και για την ομάδα. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

 Σε ότι αφορά το ματς είπε. «Η προσέγγιση μας  στο πρώτο 15λπεπτο ήταν τελείως λανθασμένη. Είναι μια επαναλαμβανώμενη σύμπτωση, άρα παύει να είναι σύμπτωση. Οπότε είναι γεγονός. Σίγουρα είχαμε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι επιστροφής από την Βιτόρια και είχαμε μεταβολές στο ρόστερ μας, καθώς έπρεπε να ξεκουράσουμε τον Ντάνστον και τον Λοτζέσκι.

Ο Ηλυσιακός διάβασε πολύ σωστά το ματς και πήρε αυτά που του δώσαμε. Πήγαμε στα αποδυτήρια με το ματς ισόπαλο και στην συνέχεια όλοι κατ΄σαλαβαν ότι πρέπει να δώσουν ,μεγάλη προσπάθεια. Κι έτσι θα είναι όλα τα παιχνίδια μας μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί κανείς δεν έχει να χάσει κάτι απέναντι μας. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα της Πέμπτης με την Μάλαγα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: