Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η FIFA ΥΜΝΕΙ τον Ολυμπιακό

ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΟ για τον Ολυμπιακό είναι το παγκόσμιου βεληνεκούς αφιέρωμα που έκανε στο σύλλογο η FIFA, μέσο του "FIFA Futbol Mundial"!

Στο 6λεπτο, αλλά περιεκτικότατο αφιέρωμα, παρουσιάζεται η ομάδα, ο λαός της και βέβαια η πλούσια ιστορία της! Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ξεκινά με τη φράση "Όταν μιλάμε για Ελλάδα, "δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από αυτό του Ολυμπιακού!"

Στο ρεπορτάζ, τονίζεται η συνεισφορά του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στο χτίσιμο μιας αυτοκρατορίας σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς για την Ελλάδα και την Ευρώπη, η οποία δε σταματά να δίνει χαρά στον κόσμο του Θρύλου, με τις επιτυχίες, τους τίτλους και τα ρεκόρ! Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Αβραάμ Παπαδόπουλου:

"Ζούμε σε μία μεταβατική περίοδο, όπου όλη η Ευρώπη υποφέρει, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Είμαστε τυχεροί που έχουμε στον σύλλογο αυτόν τον πρόεδρο. Μας στηρίζει διαρκώς, μας έχει καλύψει και βοηθά την ομάδα να διατηρεί τα υψηλά τη στάνταρ, αυτό βοήθησε επίσης τον κόσμο να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, πέραν από το ποδόσφαιρο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: